Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

La Generalitat dóna el vistiplau al nou pavelló cobert del CEIP Mas d'Escoto i a la millora d'instal·lacions del CEIP Eres Altes

El ple aprovarà dilluns que ve l'acceptació de competències d'ambdues actuacions

'EDUCACIÓ' 26 de febrer de 2019

El Pla Edificant avança a bon ritme. El Consell ha delegat ja les competències de les actuacions presentades en els quatre col·legis públics per valor de 5,6 milions d'euros.

Els últims projectes aprovats per la Generalitat i delegats pel conseller d'Educació, són els corresponents a la construcció del pavelló cobert i la substitució de la campana extractora de la cuina i condícies del CEIP Mas d'Escoto, per valor de 682.260€. Així mateix, la transferència de competències afecta també a la construcció de l'ascensor, reforma de banys, renovació de la fusteria interior, ampliació del sistema tèrmic i la millora de l'accessibilitat del CEIP Eres Altes, amb un cost de 444.415,43€.

El Ple municipal ja va acceptar la delegació de competències per a la millora del confort tèrmic de la zona d'Educació Primària del CEIP Camp de Túria, que rebrà una inversió de 243.192,93 euros.

Respecte al CEIP Cervantes, els projectes que s'executaran responen al canvi de les finestres; 55.139,53€, el canvi del sòl del centre; 10.874,83 €, la reforma de la casa del conserge; 51.836,40 € i l'enderrocament i construcció de l'edifici d'infantil i Primària el cost de la qual ascendeix a 2.500.000,00 €. La primera de les actuacions previstes, la col·locació d'un ascensor; 48.034,58 €, s'executarà durant les vacances escolars de Pasqua.

Les diferents actuacions planificades han sigut consensuades i coordinades amb l'adreça dels centres educatius, principals beneficiaris de les reformes i inversions del Consell en matèria educativa. "El Pla Edificant arreplega una sèrie de necessitats i manques que tenien els centres educatius, que gràcies a aquest programa, podran agilitar-se per a la seua ràpida execució", assegura el regidor d'Educació, Miquel Castillo.

Així mateix, matisa l'edil, "este programa de col·laboració entre Generalitat i Ajuntaments, ens permet ser més eficients en la gestió, agilitant i reduint els tràmits, a més -afig- les baixes sobre el pressupost de licitació inicial de l'obra es permet invertir en el centre educatiu"