Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

20:00 h. - Música concerts Harmonie

Data: 16/02/2019
Lloc: Auditori Municipal

 

(id: 3158)

CICLO HARMONIE (Cicle de concerts) HARMONIE ENSEMBLE-ORCHESTRA / Temporada 2018-2019   Sinfonía “Titán” Dies i horari de representació  Dissabte 16 de febrer del 2019 a les 20:00 h   Categoria:    
Música
Duració  55 mm
Autor:   
Director:   
Intèrprets:   Harmonie Ensemble-Orchestra
Adaptació   
Escenografia   
Qualificació 
Sinopsi:  El cicle Harmonie és un cicle de concerts a realitzar d'octubre del 2018 a maig 2019, format per 8 concerts en total, sent 4 concerts de grup de vent o mixt (Harmonie Ensemble) i 4 concerts d'orquestra de corda o cambra (Harmonie Orchestra).  
Del total de 8 concerts 4 seran dirigits per directors invitats: Miguel Romea, Andrés Salado, José Miguel Rodilla y Cristóbal Soler, I els altres 4 pel director artístic i musical de Harmonie Ensemble-Orchestra, Pascual Cabanes 
Sinfonía “Titán”   Sinfonía No.1 de G.Mahler (Arreglo de Iain Farrington) (55’) 
Plantilla: 2 violins, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboé, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó, percussió, timbales  i arpa  
Director: Miguel Romea (director Orquestra Verum, invitat principals orquestres espanyoles, professor UAX) 
Mes info: https://www.harmonieensemble-orchestra.com/  
Una altra informació:  
Harmonie Ensemble-Orchestra És un grup de músics professionals de la província de València, tots ells músics d'orquestres o bandes professionals i professors de conservatoris o escoles de música. 
El seu director artístic i musical és Pascual Cabanes Fabra, Titulat superior en l'especialitat de trompa en el R.C.S.M. de Madrid i actualment professor de trompa del C.P.M. “Cristóbal de Morales” de Sevilla. Ha estudiat direcció d'Orquestra i Banda en l'escola de direcció “Maestro Navarro Lara” I és Bi-Llicenciat en Direcció de Banda i Orquestra per la “Associated Board of the Royal Schools of Music” de Londres (ABRSM).  
      
A més he realitzat cursos de direcció d'orquestra i banda amb directors com PascualVilaplana, Salvador Brotons, Fernando Bonete….. A més, actualment és director assistent de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV i director pedagògic i coordinador de l'Acadèmia Internacional de Direcció d'Orquestra “José Collado”.etc.. 
Director: Miguel Romea: Nascut a Madrid , aconseguix el “Premi d'Honor Fi de Carrera” en el Real Conservatori Superior de Madrid i cursa estudis de postgrau en el Rotterdams Conservatorium Així com en el Universität für Musik Mozarteum de Salzburgo. Així mateix, realitza estudis de música de cambra, piano, harmonia , contrapunt i fuga, composició, etc.
Ha dirigit entre altres a l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Simfònica de la RTVE, Orquestra de València, Orquestra Simfònica de Bilbao, Filarmónica de Málaga, Sinfónica de Navarra, Duisburger Philharmoniker,  Malaysian Philharmonic, Kuopion Sinfonieorkest, Orquesta Sinfónica de Castilla y León.
Des de 2010 director Titular de l'Orquestra Simfònica Verum. Formada per músics de la nova i talentosa generació de jóvens músics espanyols, i que està sent una autèntica referència tant en el repertori simfònic com en produccions d'òpera i ballet amb artistes com Javier Camarena, Maria Bayo, Tamara Rojo, el English National Ballet, Cor de la Comunidad de Madrid, Ballet Nacional de Uruguay , etc.
Des del 2004 fins a abril del 2014 va ser director Titular de la  Filharmònica Beethoven de Campo de Criptana, Amb la que realitza una intensa activitat concertística i amb la que ha gravat diversos cds i dvds en el Palau de la Música de Valencia , Auditori Nacional, Auditori de Zaragoza, Kerkrade (Holanda), etc. Al capdavant d'esta agrupació Simfònica va aconseguir el Primer Premi en el concurs de Direcció Vil·la de Aranda, així com el Primer Premi en la Secció Primera del Certamen Internacional  “ Ciutat de València”. Recentment ha sigut nomenat director Honorífic de dita agrupació simfònica. 
Mes info; http://www.miguelromea.com/sobre-mi  
Entrades Preu d'entrada simple:   
             ENTRADA  única : 6.00 euros  
Venda: − En la taquilla de l'Auditori Municipal, de dilluns a divendres de 17:00 a 20:30 hores. − En el telèfon 902 444 300.  -      En ; https://entradas.instanticket.es/ayto-riba-roja/public/janto/ 
     L'Auditori  Municipal de Riba - roja de  Túria advertix que la programació prevista no està exempta de canvis

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30