Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

II Certamen Riba-roja Socialment Responsable

(4)
Concurs de dibuix infantil i juvenil.

'TRANSPARÈNCIA, GOVERN OBERT I PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 20 de juliol de 2021

Consulta les bases i participa en el II Certamen Riba-roja Socialment Responsable 2021:

El II Certamen “Riba-roja Socialment Responsable 2021” amb incidència en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 és una acció de sensibilització i apoderament social de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria que, a través de la seua àrea de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana, té l'objectiu d'impulsar el coneixement i la divulgació de bones pràctiques dels ODS entre el públic infantil i adolescent de la població de Riba-roja de Túria.

A continuació, es detallen les dades bàsiques del II Certamen:

Categories:

Existeixen 3 categories per a participar en el II Certamen:
- Secció Primera: Infantils, de 4 a 8 anys d'edat, tots dos inclosos.
- Secció Segona: Juvenils, de 9 a 12 anys d'edat, tots dos inclosos.
- Secció Tercera: Adolescents, de 13 a 17 anys d'edat, tots dos inclosos.

Requisits dels treballs:

Les persones participants en el Certamen podran presentar un dibuix – collage, en totes les seccions, segons categoria. I, enguany, en la secció tercera dirigida a adolescents s'afig la possibilitat d'entregar un llibret o quadern; o un treball audiovisual, vídeo domèstic (informació detallada en l'art. 3 de les bases).

Premis:

S'entregaran 5 premis en cadascuna de les 3 seccions, sent un total de 15 premis, amb la següent dotació: primer premi, 300 € en vals canviables en els comerços adherits del municipi; segon premi, 250 € en vals canviables en els comerços adherits del municipi; tercer premi, 200 € en vals canviables en els comerços adherits del municipi; quart premi, 150 € en vals canviables en els comerços adherits del municipi; cinqué premi, 120 € en vals canviables en els comerços adherits del municipi.

A més, s'entregarà un diploma commemoratiu a totes les persones premiades i obsequi verd.

Termini de presentació:

El termini de presentació de sol·licituds de les persones participants finalitzarà el 6 de setembre inclusivament, les sol·licituds es presentaran de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores en el Departament de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana (C/ Garelli i Pastor, s/n).