Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

3ª Edició de la ruta de la tapa: Riba-roja és la canya

(1)
De tapes per Riba-roja, els dies 17, 18 i 19 de novembre

'FOMENT ECONÓMIC I COMERÇ' 14 de noviembre de 2017


L’ambient dels bars, restaurants i cafeteries, el bon menjar, el  prendre un vi, una canya o refresc és el pla ideal per als veïns de Riba-roja este cap de setmana en una jornada festiva. Encara que recordem que si es beu alcohol, no s’ha de conduir, per això, podreu gaudir del trenet de la ruta que recorrerà els bars adherits.

Esta 3ª edició de “ Riba-roja és la Canya” amb la participació de 18 establiments del nostre municipi, confirma una vegada més l’interès del sector de l’hostaleria en mostrar els seus productes  als nostres veïns i veïnes, i el compromís i l’esforç de la Regidoria de Comerç en dur esta proposta endavant, comenta el regidor de comerç Rafa Folgado.

Com és habitual, participar en la Ruta pot tindre premi, ja que entre totes les persones que complimenten  el passaport, amb 5 segells de diferents negocis, que es repartiran en els bars adherits i, els deposi-te’n en les urnes establides per a això en els diferents establiments, podran optar a guanyar un dels deu sopars, per valor de 50 euros cadascun , que se sortejaran el 22 de novembre a les 13 hores en l’ajuntament.

No hi ha excusa per a gaudir d’estos dos dies de Ruta de la Tapa a Riba-roja, amb les millors tapes dolces i salades elaboradores amb el major afecte.