Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Arranquen els tallers de formació de lEscola Municipal de Teatre de Riba-roja de Túria el dilluns 1 doctubre

'CULTURA' 28 de setembre de 2018

Dilluns que ve 1 d'octubre l'Escola Municipal de Teatre de Riba-roja de Túria comença un nou curs oferint formació a totes aquelles persones interessades en la branca de les arts escèniques. Les classes s'impartiran en el Teatre Cervantes i van destinades a afeccionats de qualsevol edat. Per açò, l'Escola de Teatre ha establit quatre grups diferenciats adaptats a diferents nivells i horaris: Benjamí, Aleví, Joves i Adults.

Nivell    Edat    Dia    Horari
Benjamí    4 a 8 anys    Dilluns    17:15-18:45
Aleví    9 a 12    Dimarts    17:15-19:15
Joves    13 a 21    Dimarts    19:30-21:30
Adults    18    Dilluns    19:00-21:30

Els professors de l'Escola Municipal formaran al llarg del curs els alumnes i les alumnes en matèries bàsiques per a la interpretació com a expressió corporal, veu i dicció, i espai i escenografia, sempre adaptades als seus nivells i edats. Si està interessat a conèixer els tallers pots venir a una de les classes, veure en directe el treball que fan i conèixer al professorat.

Si ho tens clar i el teu és el teatre sol·licita informació en emt@ribarroja.es o cridant al nombre de la Secretaria del Conservatori de Música i Dansa: 96 165 31 30.

El teatre és educació, joc, creativitat, cultura, comunicació, expressió, imaginació, fantasia, valors, socialització...i sobretot diversió.Anima't!