Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Bases dirigides als comerços per a adherir-se al projecte “COL·LE XEC”

(6)

'FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ' 3 de Juliol de 2019

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat a proposta de la Regidoria de Comerç, les bases que regiran el Projecte “Col·le Xec” per als comerços de proximitat del municipi. Amb aquesta iniciativa, els/les pares/mares de fills de tres anys a 4ª de l’ESO que ho sol·liciten a l’Ajuntament, rebran la quantia de 50 euros que s’abonaran en un pagament únic a través de 4 vals de 10 euros cadascun i  2 vals de 5 euros. Aquests vals s’atorgaran seguint criteris de renda i seran cambiables en els comerços de proximitat de Riba-roja de Túria adherits a aquest projecte.

Aquest programa a més de donar suport a les famílies en les despeses que es produeixen en la volta al col·le, es dona un impuls a l’economia local, afavorint als comerços de proximitat de Riba-roja, ja que el “Col·le Xec” solament es pot canviar en aqauests, evitant la desviació de la despesa a altres localitats i a altres formats comercials.

 

Seran considerats articles inclosos en el “Col•*le *Xec” els relacionats exclusivament amb la volta al col·le, sent aquests els següents:

-           material escolar

-           roba i complements

-           calçat

-           uniformes

-           activitats extraescolars

-           mobiliari escolar

-           material esportiu escolar

-           articles d'higiene per als xiquets i xiquetes

-           equips informàtics

-           il·luminació de zones d'estudi

-           llibres de lectura, diccionaris i agendes

-           ulleres graduades i lents de contacte

 

Queden exclosos dins del “Col•le Xec” els llibres de text, joguets, ulleres de sol i tots aquells articles no relacionats amb la volta al col·legi dels xiquets i xiquetes.

 

Els comerciants que vulguen participar en el “Col•le *Xec” hauran de presentar la sol·licitud amb la resta de documentació per Registre d'Entrada de l'Ajuntament abans del 12 de juliol de 2019

 

 

Mes informació:

Agència de Desenvolupament  Local – AFIC (Área de Comerç)

C/ Eusebio Benedito, 30

46190 Riba-roja de Turia

Teléfon: 962779296

adl@ribarroja.es