Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes de Riba-roja de Túria presenta la seua nova Junta Directiva

L’acabada de constituir direcció estarà al capdavant de l’associació els pròxims quatre anys

'BENESTAR SOCIAL' 20 de febrer de 2017


La UDP de Riba-roja de Túria ha renovat a la seua junta directiva que diu sentir-se ‘il·lusionada i amb moltes ganes’ d’afrontar esta nova etapa, que tindrà un caràcter continuista però ‘amb l’objectiu de millorar algunes coses’, va apuntar el nou president, José María Salas, després de l’Assemblea General celebrada ahir en el Centre Social a què va assistir l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, el regidor de Benestar Social, Rafa Gómez i el president de la Federació Provincial de la UDP , José Sanchís.

Salas va iniciar l’assemblea agraint la labor i el suport rebut per l’anterior directiva encapçalada pel seu president Bernardo Bernardo, el qual va manifestar la seua predisposició per a continuar col·laborant amb els nous membres.

Així mateix José María Salas va tindre paraules d’agraïment per als seus companys, amb els que inicia una etapa il·lusionant, ‘entre amb moltes ganes, sóc president de nomenament però seré un mas. Més que una junta som una família, que ens hem unit de forma democràtica, no hi ha hagut cap imposició’

La UDP de Riba-roja està formada en l’actualitat per prop de 1.300 socis, a qui Salas els va demanar ‘compromís i col·laboració’ en els actes que l’associació convoque al llarg de l’any.

Un d’estos actes se celebrarà el pròxim 19 de maig a Riba-roja, que serà seu de la Trobada anual del Voluntariat de la UDP de la província de València. Al voltant de 650 majors ens visitaran en una jornada de convivència que servirà com a reconeixement als voluntaris que realitzen una important labor social en el programa de voluntariat de majors, oferint-los el seu temps i companyia.

Durant l’Assemblea, tant l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga com el regidor de Benestar Social, Rafa Gómez van manifestar públicament el suport de l’equip de govern a la nova junta directiva.

Esta setmana quedaran designats els càrrecs de nova Junta i es donaran a conéixer a tots els associats.