Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Buddy Whittington i Santiago Campillo obriran l'I FEstival de guitarra Ciutat de Riba-Roja, Siscordes

El prestigiós guitarrista londinenc, Stevie Zee completa el cartell amb entrada gratuïta en el Parc Municipal Maldonado.

6 d'Octubre de 2017


El guitarrista i cantant nord-americà Buddy Whittington, natural de Fort Worth, Texas, un dels valors segurs del blues i el rock meridional del seu país obrirà el pròxim 8 d'octubre, l'I Festival SISCORDES, Ciutat de Riba-roja, al costat de Santiago Campillo, un dels guitarristes més prestigiosos del blues rock a Espanya, membre fundador i guitarrista principal del grup M-Clan i d'altres grups com a Sèquia, Les Fures o Els Llunàtics i freqüent col·laborador dels Rebels, Pepe Bao o Raimundo Amador.

Aquesta iniciativa, organitzada per l'Associació Ribarock, amb la col·laboració i patrocini de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, pretén consolidar-se com un dels certàmens musicals amb major projecció en la província de València amb la participació de mestres internacionals de la guitarra, que oferisquen al públic no solament bona música sinó concerts i activitats d'aprenentatge i promoció d'aquest instrument.

SISCORDES rebrà el diumenge a Buddy Whittington & Santiago Campillo que s'uneixen en un nou projecte musical per a tocar per Espanya. Es van conèixer personalment en Fred TCU (Fort Worth- Texas-USA) al gener de 2017 i van tenir l'oportunitat de tocar junts en dita local. A partir d'ací va sorgir la idea de portar a Buddy a Espanya per a tocar amb la banda de Santiago que està formada per Dani Mora (baix), Mini Drums (bateria) i per a aquest festival compta amb la col·laboració especial de Mauri Sanchís un dels millors especialistes d'Òrgan Hammond del territori nacional.


El repertori varia segons la nit i està compost per clàssics de la història del Blues i el Rock'&'Roll (Freddy King, Albert King, Allman Brothers Band, Steve Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Chuck Berry i un llarg etcètera), temes de Buddy Whittington, a més de clàssics del Blues en espanyol i temes de l'últim treball de Santiago Campillo, donant lloc a moments únics d'improvisació i simbiosi musical d'estils que fan cadascun d'aquests concerts en exclusius.


El cartell ho completa el guitarrista londinenc Stevie Zee que està promocionant el seu nou disc, Blue, on trobem grans músics com Tracy Chapman, George Harrison etc. que han gravat o col·laborat en aquesta original mostra de Rock & Blues del mestre Stevie Zee.
La cita serà diumenge que ve 8 d'octubre a les 22:00 hores en el Parc Municipal Maldonado i l'entrada serà completament gratuïta


Paral·lelament i en el marc de les activitats del Festival figura una masterclass gratuïta que impartirà Stevie Zee el 8 d'octubre a les 17:00 hores en el Parc Maldonado. El mestre Stevie Zee ensenyarà als assistents alguns dels diferents recursos que el mateix utilitza a l'hora d'improvisar i compondre, projectant la nostra capacitat d'improvisació mes allà de la pentatónica menor i aportant-nos més recursos que enriquisquen les nostres peces.


En aquesta masterclass treballarà com reinterpretar cadències comunes en la música negra per a obtenir nous colors i textures, una manera diferent d'entendre els concordes dominants, les diferents tècniques que Stevie executa en la guitarra.