Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Cinema, esport, xerrades i música de Djs locals en la III Setmana de la Joventut de Riba-roja

Entre els dies 16 i 21 juliol s'han programat tot tipus d'activitats dirigides especialment cap a joves d'entre 12 i 35 anys

'JOVENTUT' 5 de Juliol de 2018

Riba-roja de Túria es prepara la viure intensament la III Setmana de la Joventut. Aquest any els joves del municipi podran gaudir del setè art de manera gratuïta al Parc Municipal Maldonado. Una nit de cinema d'estiu on es projectaran el curt del prometedor director Marc Zaragozá, "Rivesaltes" i la pel·lícula del consagrat Tim Burton "El llar de Miss Peregrini per a nens peculiars".

La III Setmana de la Joventut donarà començament amb un diverses activitats esportives on els veïns de Riba-roja podran gaudir de futbol, básquet i tennis durant els dies 16, 17 i 18 de juliol. A més d'un matí pels més aventurers amb una nova edició del Descens en Caiac pel riu Túria que tindrà lloc el 20 de juliol, a més d'una masterclass del ball fitness valencià Cubbà on els assistents podran cremar calories i desfer-se de l'estrès acumulat al ritme dels temes de l'estiu el dia 21 de juliol.

I això no és tot, també hi haurà un altre tipus d'activitats a part de les esportives, com un berenar amb l'associació LGTBI "Mirall Camp de Túria" el dia 19, on parlaran de la seva xerrada "Desmontando el gènere", seguida per la sessió gratuïta de cinema al Parc Maldonado la mateixa nit, a més d'una deliciosa "torrà" l'endemà.

Per descomptat, la festa tindrà també el seu buit aquesta edició, sent la "Fiesta Moar" l'esdeveniment que tancarà amb magnificència la nit del dissabte 21 de juliol, amb un espectacle on un saxofonista, un dj, un vocalista, sis animadors i molts regals prendran l'escenari.

"Buscamos una combinació de música, cinema i esport que resulti atractiva per als nostres joves. Durant una setmana posem al seu abast una sèrie d'activitats gratuïtes, generant espais d'oci que propiciïn les seves relacions i garanteixin la seva diversió", assegura Lola Verdeguer, regidor de Joventut

La realització de les activitats serà a l'esplanada del CIJ, excepte les activitats esportives que es duran a terme en el Poliesportiu municipal.