Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Concurs de Betlems i exteriors 2021

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 26 de novembre de 2021

Termini de presentació de sol·licituds: El termini de presentació de la inscripció serà de l'1 al 14 de desembre de 2021, tots dos inclusivament

Lloc de presentació: Les inscripcions es presentaran en l'Oficina de VOTIVEU, al carrer Garelli i Pastor s/n, primera planta. L'horari de presentació serà de 09.00 a 14.00 de dilluns a divendres, i el dimecres de 16.30 a 18.30 de la vesprada.

Els centres educatius hauran de presentar la instància per la seu electrònica de l'Ajuntament de Riba‐roja de Túria.

Sol·licitud i manera de lliurament:

Les persones que desitgen participar en el concurs de betlems han de presentar la sol·licitud degudament emplenada (model sol·licitud) i acompanyant a la mateixa un USB amb els següents requisits:
• Un màxim de 10 fotografies de la secció a participar. En cadascuna de les fotografies anirà nomenat el concursant de la secció. Les fotografies han de realitzar-se en posició horitzontal.
• Un vídeo de màxim 120 segons de duració (2 minuts), del betlem o dels exteriors (secció quarta) que concursa amb una breu presentació (àudio amb veu), explicant els trets significatius del Betlem o de l'exterior / balcó. Els vídeos han de realitzar-se en posició horitzontal. De manera opcional, es podrà entregar aquestes imatges i vídeo per missatge de WhatsApp una vegada presentada la instància al següent núm. de telèfon: 666.425.053.

En cas de fer-ho per aquest canal missatge de WhatsApp, prèviament el sol·licitant haurà d'identificar-se amb nom i cognoms DNI i la categoria que es presenta. Els USB es retornaran a les persones una vegada finalitzat el procés.
Quan la sol·licitud de participació haja sigut cursada per registre telemàtic s'haurà d'entregar l'USB en l'Oficina de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana en la c/ Garelli i Pastor s/n. Concertar cita per a realitzar el lliurament tlfno. 962770062, ext. 4101‐ 4200.