Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Convocatòria extraordinària proves ingrés i accés Ensenyances Elementals de Dansa, curs 2021-22

(4)
Calendari i terminis de presentació per a participar en la convocatòria extraordinària de les proves d’ingrés i accés a les Ensenyances Elementals del Conservatori Professional Municipal de Música i Dansa de Riba-roja de Túria, curs 2021/22.

'EDUCACIÓ' 13 d'agost de 2021

A continuació es troba tota l’informació relativa a la convocatoria extraodinària de les proves d’ingrés i accés per a tots els cursos del Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja de Túria, curs 2021/22.

Continguts de les proves i dubtes: Els continguts i altra informació o dubtes sobre les proves els podeu sol·licitar o resoldre per correu electrònic escrivint a conservatorio@ribarroja.es o imaicas@ribarroja.es. Rebreu contestació ràpidament.

Avís:
Respecte a l'ordre de matrícula, les persones candidates que superen les proves d'accés extraordinàries, seran matriculades a continuació de les que hagen superat les proves d'accés convocades per Resolució de 22 d'abril de 2021, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial i que mantenen les dates de realització per als dies 6 i 7 de setembre.