Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Biblioparc porta una interessant oferta de llibres i tallers infantils al Parc Maldonado

Els dimarts, dimecres i dijous del mes de juliol la biblioteca es convertix en un espai d’oci a l’aire lliure.

'CULTURA' 18 de juliol de 2018

Un any més el Biblioparc arriba al Parc Municipal Maldonado per a omplir de lectura i entreteniment esta instal·lació tan visitat durant l’estiu. El servei, organitzat per Biblioteques Municipals, oferix una interessant programació a xiquets, xiquetes, jóvens i adults amb tallers, consulta de llibres i contacontes.

Enguany esta iniciativa municipal es du a terme els dimarts, dimecres i dijous del mes de juliol, de 18:00 a 20:00 hores, i comptarà amb les instal·lacions del Taller Ocupacional conegut com la “Casa del Conserge” com a seu, on qualsevol pot acostar-se i disfrutar de les millors lectures a l’aire lliure.

Allí els lectors trobaran una col·lecció de llibres eclèctica, amb tot tipus de gèneres disponibles i amb lectures per a qualsevol edat. D’altra banda, és també possible demanar qualsevol llibre de la biblioteca municipal que no estiga disponible en Biblioparc, i s’accepten suggeriments relatius a les temàtiques o gèneres que els lectors creguen que haurien de tindre més presència en este espai. Cal destacar que es poden realitzar funcions clàssiques de la biblioteca com a préstec i devolució de llibres, sense haver de passar per la Biblioteca Municipal.

Una part important de Biblioparc és la zona infantil, que oferta diversos serveis gratuïts per als més menuts com a tallers de manualitats els dimarts i dimecres (amb una assistència aproximada d’entre 10 i 15 xiquets i xiquetes), o contacontes els dijous (a què solen assistir prop de 20 xiquets i xiquetes per sessió).

A través d’esta iniciativa, la biblioteca incentiva des de fa anys la lectura durant els mesos estivals, especialment entre els més menuts, i ho fa de manera que per a llegir no siga necessari tancar-se en un edifici, sinó que acosta la lectura als llocs on als veïns i veïnes els agrada anar durant les vacacions d’estiu, com són els parcs municipals.