Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els centres escolars municipals obrin el procés de matriculació per al curs 2019-2020

L'Ajuntament de Riba-roja proporcionarà als centres educatius els sobres amb la documentació necessària per a la matrícula.

'EDUCACIÓ' 19 d'abril de 2019

(id: 9770)Comença el procés de matriculació en els centres escolars per al curs 2019-2020. L'Ajuntament de Riba-roja col·labora cada any amb la conselleria d'Educació per al desenvolupament d'aquest procés en el municipi i facilitar a les famílies la més completa informació i documentació necessària per a la matriculació dels seus fills i filles.

Per a tot l'alumnat de nova incorporació, l'Ajuntament de Riba-roja  ha organitzat una xarrada informativa el pròxim dia 30 d'abril a les 18’30 hores en l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), al carrer Eusebio Benedito 30. En la xarrada estaran presents les direccions dels centres de la localitat a fi de poder respondre a qualsevol dubte de les famílies sobre el procés d'admissió.

Paral·lelament, els centres educatius de Riba-roja han establit un calendari de portes obertes per a informar les famílies i que aquestes puguen visitar les instal·lacions:

:: CEIP Cervantes: 2 de maig a les17.30 hores
:: CEIP Mas d´Escoto: 3 de maig a les 16.30 hores
:: CEIP Camp de Túria: 2 de maig a les 15.00 hores i 6 de maig a les 9.30 hores.
:: CEIP Eres Altes: 4 de maig de 10.30  a 13.00 hores
:: ESCOLA INFANTIL Riu Túria: 4 de maig de 10.00 a 14.00 hores
:: IES Pla de Nadal: 8 de maig a les 18.30 hores

Per part seua, l'Escola  Infantil Municipal Riu Túria participa del mateix calendari d'admissió per al seu alumnat.  Una de les novetats que ofereix aquest centre per al pròxim curs escolar és la gratuïtat per a totes les franges d'edat, proposta anunciada recentment en sessió plenària.

El procés de matriculació, segueix unes normes i uns procediments. La sol·licitud de matrícula cal presentar-la en el centre triat com a primera opció. Aquesta sol·licitud va acompanyada d'una sèrie de documents i impresos, disponibles en els propis centres i, de forma telemàtica, en la pàgina web http://www.ceice.gva.es/, en la icona “Admissió d'alumnat” i a en la web municipal: www.ribarroja.es en l'apartat notícies/educació.

Què cal presentar?

- Imprés de sol·licitud de matrícula: Cal omplir-ho i entregar l'original i còpia en el centre que haja triat com a primera opció.
- Imprés de Declaració de la Renda: Aquest imprés autoritza l'administració per a consultar les seues dades fiscals sense necessitat d'haver d'aportar-la

Una vegada publicades les llistes definitives d'admesos en cada centre, s'haurà de formalitzar la matrícula en el centre on s'haja adjudicat la plaça escolar dins del termini corresponent, entre el 13 de juny i el 3 de juliol de 2019 en centres d'Infantil i Primària i del 19 al 26 de juliol en Secundària.

En el cas de no formalitzar la matrícula en aqueix termini es perdrà el dret en la plaça adjudicada, aquesta es considerarà vacant i s'adjudicarà al següent per ordre de puntuació en la baremació realitzada en el centre.

Tota aquesta normativa, així com les resolucions on s'estableixen els calendaris i els procediments per a l'admissió de l'alumnat per al pròxim curs escolar 2019-2020, podrà ser consultada i descarregada en la pàgina web de la Conselleria d'Educació des de l'adreça.

http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/normativa

L'Ajuntament de Riba-roja prepararà els sobres de matrícula que estaran disponibles en els centres educatius de la localitat.

En els documents adjunts, es pot consultar el calendari d'admissió de l'alumnat per a Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat en centres docents públics i centres privats concertats no universitaris.