Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

"Gràcies per la nostra caseta de fusta i per la font que ens heu posat en el col·le"

Els alumnes de 2º de Primària del CEIP Mas d’Escoto realitzen una visita a l’Ajuntament

'EDUCACIÓ' 10 de gener de 2017


Agraïts, expectants  i amb alguna que una altra petició han visitat l’Ajuntament els alumnes de 2ºde Primària del Col·legi Mas d’Escoto, els que han sigut rebuts en el saló de Plens per l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i el regidor d’Educació, Miquel Castillo.

Els màxims representants polítics els han explicat als escolars la composició del govern, com es compon el ple, qui tria a l’alcalde i cada quant es realitzen les sessions plenàries. Però realment el que estaven esperant els xicotets i xicotetes era fer les seues preguntes i suggeriments. La primera sorpresa dels alumnes ha sigut a l’entrar a l’Ajuntament quan, sorpresos, han vist com en la porta resava la llegenda ‘Benvinguts, benvingudes’, donant visibilitat a les dones, una petició que ells havien realitzat públicament a l’alcalde.

Durant almenys mitja hora han pogut conversar amb l’alcalde i el regidor de temes interessants com els parcs infantils, el carril bici, les zones Guau i la possibilitat que Riba-roja tinga més arbres, a la qual cosa l’alcalde els ha anunciat que la zona de l’Avinguda de la Pau serà una de què en un futur pròxim disposarà de més exemplars.

A la pregunta de si estan contents amb el seu treball com a alcalde i regidor d’Educació, respectivament, Miquel Castillo ha contestat ‘estem ací perquè volem, ningú ens obliga i fem el que ens agrada, que és treballar pel nostre poble’

Abans de despedir-se, Galo ha fet una petició en nom de tots els seus companys companyes: un pavelló cobert per a fer gimnàstica. L’alcalde s’ha compromés a estudiar-ho per a l’any que ve, però sí els ha anunciat que en 2017 disposaran d’una nova pista esportiva amb paviment de clorocaucho, que els protegisca davant de caigudes.