Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament cobrix el pati exterior de les aules d'infantil del CEIP Camp de Túria

La coberta augmentarà l’ombra de la zona de jocs i la protegirà en cas de pluges

'EDUCACIÓ' 10 de gener de 2017


L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha conclòs les obres de construcció de la nova coberta del pati d’infantil del Centre d’Educació Infantil i Primària Camp de Túria. D’esta manera s’augmentarà l’ombra en la zona de jocs de cada aula i la protegirà en cas de pluja.

La construcció del centre escolar per Ciegsa en 2007 no va contemplar cap solució de sombraje per a esta zona, tan sols una xicoteta coberta en el corredor exterior que comunicava totes les aules amb el bloc de primària, però resultava insuficient per a protegir de les pluges i del sol les zones de joc individuals.

‘Atenent les demandes de la comunitat educativa, intentem invertir en els centres educatius per a millorar el benestar dels escolars i esta ha sigut una de les actuacions a què hem donat prioritat’, assegura el regidor d’Educació, Miquel Castillo.

Les obres, el cost de les quals ascendix a 26.734,95 €,  han consistit en la instal·lació d’una estructura metàl·lica i coberta de panells multicapa de 30 mm de grossària.

La nova coberta està ubicada en la part posterior de l’edifici de les aules d’infantil. En esta zona, cada aula disposa d’un espai de jocs individual, amb paviment de cautxú i delimitat per un emmuralle’t de formigó, mentres que la resta de pati és una zona comuna, amb solera de formigó.

L’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions durant els últims mesos en el CEIP Camp de Túria, com la reparació del sòl dels dos accessos al col·legi, el suavitzat dels cantons en accessos al Trinquet, la neteja de tots els embornals de tot el pati, el segellat de finestrals i sanejat d’humitats en aula d’Infantil o el tancament de tots els escocells en pati Infantil, per mitjà de lloseta de cautxú, entre altres.
Així mateix s’han realitzat treballs de pintura exterior en diversos punts del centre així com els murals de jocs tradicionals en sòl de pati d’Infantil i Primària.