Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Preinscripció Escola dels Conservatoris de Música i Dansa Curs 2020-2021

(1)
L'Ajuntament de Riba-roja del Túria facilita la informació relativa al procés de preinscripció en l'Escola dels Conservatoris de Música i Dansa per al curs 2020/2021.

'EDUCACIÓ' 18 de juny de 2020

S’obri el període de preinscripció per l’alumnat de nou ingrés de música o dansa o pels que sol·liciten iniciar una especialitat instrumental per primera vegada. A continuació es detallada la informació relativa per  tramitar la preinscripció.

Preinscripció. Alumnat de nou ingrés o que sol·licita per primera vegada especialitat instrumental.
Tràmit Període
Entrega telemàtica de la sol·licitud de preinscripció. des de les 9:00 h del 22 de juny
* L’admissió de nou alumnat i l’organització dels torns està condicionada a la disponibilitat de places vacants en relació a la normativa vigent de l’autoritat sanitària competent i s’establiran seguint les pautes i protocols d’actuacions que dicte l’esmentada autoritat.

Tota la informació es publicarà en www.ribarroja.es

Informació addicional per a la preinscripció:

a) S'haurà d'enviar el formulari a conservatorio@ribarroja.es  indicant en Assumpte: Preinscripció escola de música i/o preinscripció escola de dansa. No seran admeses les sol·licituds enviades abans de les 9.00 hores del 22 de juny.
b) El formulari anomenat MD1 - Preinscripció Escola Municipal de Música i Dansa, es pot descarregar en https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania  en la secció Per a Ciutadà o sol·licitar en la secretaria.
c) Els alumnes amb coneixements previs hauran de comunicar-ho en entregar la preinscripció. Abans de ser admesos se'ls convocarà a una entrevista o prova de nivell per a situar-los en el curs més adequat.
d) La formalització de la matrícula i elecció d'horaris/torns s'establirà, per ordre de recepció de les sol·licituds, cursos i/o nivells en funció de les places vacants disponibles. En les especialitats amb molta demanda es podrà realitzar una prova d'aptituds.
e) Quan no siga possible atendre totes les sol·licituds en una determinada especialitat, s'oferirà la possibilitat de conéixer un altre instrument mitjançant una classe pràctica.
f) Si teniu dubtes per a indicar l’assignatura, matèria o curs consulteu en la secretaria del centre.