Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El 30 aniversari de Ribarock unirà la música local, nacional i internacional en la II Edició del Festival SisCordes en Riba-roja

L'esdeveniment tindrà lloc del 5 al 8 d'octubre amb concerts gratuïts en el recinte sociocultural "La Cebera"

26 de Setembre de 2018

Arriba a Riba-roja de Túria un dels cap de setmana més intensos de l'any en el que a l'escena musical es refereix amb la celebració del 30º aniversari del Festival Ribarock i la II Edició del Festival SisCordes. Per a celebrar-ho, Ribarock Associació en col·laboració amb l'Ajuntament de Riba-roja han preparat tres dies de concerts gratuïts en el recinte "La Cebera" de la mà de bandes locals, artistes nacionals i internacionals, reunions de grups inactius i una banda procedent de Mallorca que el seu baterista és originalment veí del municipi.

I és que ja són 30 els anys que han passat des que aquest grup local va iniciar el seu esperit rocker a través de la música. Com era d'esperar, el grup Ribarock celebra els dies 5 i 6 d'octubre el seu aniversari amb un cartell fidel a la seua filosofia i amb l'única pretensió que tots els assistents ho passen com mai.

El Festival Ribarock arranca aquest 5 d'octubre a les 20:00 hores amb la inauguració de l'exposició de fotos i cartells "30 anys de Riba-rock" que explicarà, a més, amb música en directe a càrrec del grup musical Barbians. A partir de les 22:00 hores, el festival convida a tots els assistents a viure la música rock en primera persona amb l'excel·lent grup de covers JimiSue; el llegendari grup Bajoqueta rock; el rock contemporani amb un toc de música clàssica a càrrec de la banda Atonics i no podia faltar una dosi de metall amb Kriatura.

El jove grup debutant Rompebajos obrirà la segona jornada del festival el dissabte 6 d'octubre a partir de les 20:00 hores, seguit de Bones Intencions que seran els encarregats d'oferir música pop-rock al més pur estil dels anys 80. Així mateix, també ens acompanyaren al festival Tendir Beans i el veterà grup MaK i els Desertors amb més de 30 anys d'història i pujant. Per la seua banda, enguany i amb motiu del 30 aniversari es reuniran el mític grup Bar Buster Band i la banda de rock alternatiu Els Make Som Arreus que oferirà una actuació amb les dues formacions que ha tingut.

Com a colofó a la celebració de l'aniversari, Riba-roja acull el dilluns 8 d'octubre la II Edició del Festival SisCordes amb la presència de grups i artistes de la talla del britànic i guitarrista de Rock, Blues & Soul, Ben Poole, acompanyat de la madrilenya Susan Santos que a través de la seua veu, el seu energètic estil de guitarra i la seua posada en escena ha aconseguit obrir-se un buit important en l'escenari de blues rock en Eruopa i Tremento Road, un potent trio de Power Blues nascut a Cartagena amb clares influències de bandes com Black Keys.

Per si no fos poc, Merche Cardoso serà l'encarregada de posar fi a la vetlada amb una Dj Session de rock, soul, blues i disc fins que el cos aguante.

Durant tots els dies els assistents podran venir i sopar en les "food trucks", veure la increïble exposició de fotografia, gaudir d'un excel·lent servei de cafeteria, cervesa i barra, comprar la samarreta del teu grup favorit o adquirir CDs i vinils en el mercat ambulant i assistir a una interessant masterclass de guitarra impartida pel vocalista i guitarrista, Nils Martínez el dilluns a les 19:00 hores.

Tot les actuacions se celebraran en "La Cebera", un nou espai d'oci i cultura situat al costat de la parada de metro de Riba-roja-L9.