Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Bus Jove torna a posar-se en marxa per tercer any consecutiu

A partir del 21 de juliol fins al 9 de setembre els jóvens disposaran de transport gratuït entre les urbanitzacions i el nucli urbà

'TRANSPORT' 21 de juliol de 2017


El Bus Jove torna a estar en marxa per tercer any consecutiu a fi de facilitar un servici públic, nocturn i gratuït a jóvens d’entre 12 i 18 anys, a més d’integrar a estos jóvens tant a nivell de comunitat com de comerç.

Des del dia 21 de juliol fins al 9 de setembre este bus circularà per les urbanitzacions de Riba-roja així com pel nucli urbà, facilitant una connexió entre ambdós punts. El seu recorregut s’inicia en Els Pous, passarà per totes les urbanitzacions de l’est, després per les del nord i continuarà per Entrenaranjos, Montealcedo i El Molinet. Finalment passarà pel nucli urbà, per a anar a La Reva i tornar.

Enguany com a novetat l’autobús passarà també per la urbanització d’El Clot, a l’altura del club de tenis ‘Les Vegas’.

Esta iniciativa també oferta el ‘Sucar Jove’. Els hostalers del municipi adherits al programa, oferiran atractius descomptes a tots aquells jóvens que viatgen en el Bus Jove. En este autobús es posarà a disposició uns cupons que entregaran a cada jove perquè puga fer ús dels mateixos durant la nit. L’objectiu d’este projecte és que s’acosten al municipi i fer més atractiu el servici de transport, conjugant-ho amb la restauració.

Els bars i restaurants adherits són La Xixonenca, La Revolta, Els Palmeres, Saló Lorda II, Taverna El Portalligacames, Bar Dandi, Ca Vicent i Bar Rte Unió Musical.

A més, amb motiu de les festes dels Fadrins, els dies 18,19, 20, 24, 25 i 26 d’agost s’afegirà un servici extra a l’horari habitual, amb eixida a les 4 del matí de la carpa cap al CIJ, seguint les parades habituals. Els dies 21, 22 i 23 es mantindrà l’horari habitual i, durant tota la setmana de festes, s’agregarà a partir de les 23:34 una parada extra en la Carpa Fadrins 2017.

“L’objectiu és fer que els jóvens de les urbanitzacions s’integren en el nucli urbà per a, a poc a poc, aconseguir que tots tinguem un sentiment de poble” explica el regidor d’Urbanitzacions i Participació Ciutadana, Rafa Gómez, el qual matisa es tracta ”sobretot d’un tema de seguretat, a l’evitar eixos desplaçaments amb vehicles particulars a través del transport públic que facilita l’Ajuntament”.