Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Centre de Salut de Riba-roja realitzarà aquest cap de setmana diferents proves mèdiques a aquells ciutadans que visiten el seu stand instal·lat en la Fira del Comerç

Aquesta activitat s'inclou dins de la celebració de la Setmana de Salut

'SANITAT'3 de maig de 2018

Riba-roja del Túria iniciarà el cap de setmana vinent les activitats de la Setmana de la Salut, una iniciativa impulsada pel Departament de Salut de Manises, en col·laboració amb el Centre de Salut i l'Ajuntament de Riba-roja, amb l'objectiu de conscienciar als veïns de la localitat la importància de la prevenció i la cura de la salut.

Xarrades, conferències, proves mèdiques i una gran caminada saludable són algunes de les activitats que s'han preparat amb la finalitat de traslladar la importància de la prevenció i l'educació saludable a la població. La Setmana de Salut començarà aquest dissabte 5 de maig, coincidint amb la XVIII Fira del Comerç de Riba-roja, amb un stand per a la realització de proves mèdiques, i conclourà l'11 de maig amb una "caminata saludable".

La Setmana de la Salut començarà el dissabte 5 de maig en el marc de la XVIII Fira del Comerç on l'Hospital de Manises situarà un stand on es realitzaran proves mèdiques en l'acte a tots els visitants en les quals es mesurarà la tensió arterial, el risc cardiovascular, una retinografía per a detectar patologies que afecten a la retina o una prova de glucèmia per a conèixer la presència de sucre en la sang.

En el marc d'aquesta setmana de la salut, també estan previstes diverses conferències sobre temes d'interès mèdic per a la població que se celebraren en el Centre de Salut de la localitat. Així, el dimarts 8 de maig a les 17.30 hores, la doctora Sofia Bauer oferirà consells des del punt de vista de la nutrició i hàbits alimentaris saludables sobre la Cistella de la compra. El dimecres 9 a les 11.00 hores tindrà lloc una xarrada sobre Violència contra les dones i violència de gènere a càrrec de la doctora Gabriela Moriana.

El dijous 10 de maig hi ha previstes dues conferències en el Centre de Salut. A les 11.00 hores s'oferirà una xarrada per a donar a conèixer a la ciutadania la prevenció i consells sobre el Mosquit Tigre i Legionel·la, impartida pel tècnic de Sanitat Ambiental de Salut Pública, Felipe Algarra amb la finalitat d'abordar una de les problemàtiques freqüents per a la població en el període estival, i a les 17.00 hores les doctores María de Moya i Rosa Furió donaran un taller de Primers Auxilis.

La Setmana de la Salut finalitzarà el divendres 11 de maig amb una caminada saludable per als veïns que s'iniciarà en el Centre de Salut a les 8.30 hores. Els interessats només hauran d'apuntar-se en el centre de salut de la localitat de forma gratuïta.

Aquesta Setmana de la Salut de Riba-roja s'emmarca en el Pla de Promoció de la Salut engegat pel Departament de Salut de Manises i l'Hospital de Manises amb l'objectiu de traslladar la importància de l'adopció d'hàbits saludables per part de la població.