Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El col·legi Mas d'Escoto disposarà d'una remodelada pista esportiva per a l'inici de curs

S’han invertit més de 130.000 euros en les obres en els col·legis públics.

'OBRA PÚBLICA' 17 d'agost de 2017

El col·legi Mas d’Escoto disposarà d’una remodelada pista esportiva una vegada finalitzades les obres de manteniment i condicionament que l’Ajuntament de Riba-roja ha dut a terme durant el període estival en els col·legis públics.

Esta actuació ha consistit en la renovació del paviment de la pista esportiva ubicada en el pati principal, al nord-est de la parcel·la del col·legi, la qual es trobava deteriorada. Les actuacions que s’han realitzat en ella són neteja, reparació i la preparació de la superfície existent de la pista. A més, s’ha retirat l’equipament esportiu (canastres, porteries, etc.), amb recuperació del material per a la seua posterior col·locació, i l’execució del fresatge del paviment existent.

En els col·legis Cervantes i les EEII les obres es realitzaran durant este mes d’agost, pel fet que en el mes de juliol en estos dos col·legis estava en funcionament l’escola d’estiu. En total s’ha invertit més de 130.000 euros en estes reformes.

Entre les reformes que s’estan realitzant en el col·legi Cervantes les més destacables són la reparació de la teulada de la cuina i antigues cases dels mestres (6.400€), la climatització en l’aula d’informàtica (4.349€) o l’arreplega d’aigües pluvials, projecte que executarà l’empresa Hidraqua (23.000€), per a possibilitar el drenatge a l’inici de la c/Lluís Vives i evitar així les contínues entollades en època de pluges.

Quant a les Escoles Infantils ‘Ríu Túria’, les obres consistiran en la col·locació de tanques noves per a delimitar la zona de parc i per a delimitar els dos corredors de la zona superior.

“Este és el tercer any que aprofitem el període estival per a realitzar algunes de les actuacions més importants en els col·legis. Enguany en el pressupost sobrepassarà els 130.000 euros en les obres de condicionament” ha afirmat Teresa Pozuelo, regidor d’Urbanisme.