Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El guanyador del concurs didees Porta del Barranc triat per votació popular rebrà 2.500 euros

Demà es donarà a conèixer en un acte públic el projecte guanyador que eliminarà l'actual terraplè del Centre de Salut

'URBANISME' 11 de Gener de 2018


L'Ajuntament de Riba-roja resoldrà matí en un acte públic el concurs d'idees Porta del Barranc, convocat per a resoldre a nivell urbanístic l'entorn del tram del carrer Senyera delimitat entre els carrers Bodeguetes i Primer de Maig, afectant al tram de barranc entre els carrers Pobla de Vallbona, Cristóbal Colón i Velásquez i les seues connexions amb Carretera València.

Set projectes han concorregut a concurs, dels quals dos es van traure a exposició pública després de la valoració del comitè tècnic,   Porta del Túria  i   Riu Túria riu . A través d'un procés de participació ciutadana, els projectes van ser sotmesos a votació pública de l'1 al 15 de desembre de forma presencial i telemàtica. Durant aquest període, un total de 258 persones van emetre el seu vot, dels quals 10 han resultat nuls i 1 en blanc.

La proposta guanyadora serà la responsable d'eliminar el talús existent en les antigues vies del tren per a generar una obertura visual i oferir continuïtat a la llera del Barranco, al mateix temps que es millorarà l'accessibilitat dels ciutadans que transiten per la zona.

Paral·lelament proposarà el disseny d'un parc urbà del barranc fins al riu, procurant la màxima continuïtat física i visual a través de l'espai ocupat pel talús, creant itineraris per als vianants i rodats, resolent l'actual connexió del carril bici i establint zones d'aparcament al costat del centre de salut i Institut.

Així mateix el projecte guanyador contempla la possible continuïtat de la Línia 9 de Metrovalencia fins a la zona d'actuació, amb l'adequació d'una futura estació de FGV.

Demà a les 12:30 hores en un acte públic que se celebrarà en el Saló de Plens es donarà a conèixer el projecte guanyador que rebrà 2.500 euros de premi. El finalista serà premiat amb 1.500 euros.