Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El jove pilotari de Riba-roja, Mario Casades competeix aquest divendres en la XIII Lliga juvenil de tecnificació d'escala i corda de Sueca

Casades del CPV Riba-roja es va coronar el passat mes de juliol com a campió de l'Individual Sub-16 en superar en una disputadíssima final a Edu Gasent del CPV Llíria

12 de Gener de 2018


Després de les finals de la Lliga cadet, avui comença en el Trinquet de Sueca la Lliga juvenil d'escala i corda, on participaren cinc equips i 15 jugadors, entre els quals figuren alguns dels alumnes de les escoles de perfeccionament de Pedreguer, Petrer, Alcàsser, Montcada i Vila-real.

Els equips de l'edició de 2018 són:

- Petrer: Yago Verdú CPV Castalla - Natxo Martinez CPV Castalla - Adrian Codina CPV Algimia

- Pedreguer: Héctor Miguel CPV Sueca - Raúl Ruiz CPV Benimagrell - Josep Sarrió CPV Sueca

- Montcada: Mario Casades CPV Riba-roja - Edu Gasent CPV Llíria - Guillem Palau CPV Sueca

- Vila-real: Vicent Peydro CPV Vinalesa - Javi Campos CPV Montserrat - Jorge Gómez CPV Vinalesa

- Alcàsser: Carlos CPV Marquesat - Hilari Vázquez CPV Beniparrell - Abel Rodríguez CPV Dénia

Aquesta temporada jugaren quatre jugadors de la província d'Alacant i onze jugadors de la província de València, a més d'altres companys que estaran de reserves. Debutaren cinc jugadors com a titulars en la competició juvenil: Mario, Guillem, Vicent, Jorge i Carlos.

La primera jornada de competició es jugara aquest divendres 12 de gener, en el trinquet Eusebio de Sueca:

- 16:45 hores. Petrer (Yago Verdú CPV Castalla - Natxo Martinez CPV Castalla - Adrian Codina CPV Algimia) contra Pedreguer (Héctor Miguel CPV Sueca - Raúl Ruiz CPV Benimagrell - Josep Sarrió CPV Sueca)

- 18 hores. Montcada (Mario Casades CPV Riba-roja - Edu Gasent CPV Llíria - Guillem Palau CPV Sueca) contra Alcàsser (Carlos CPV Marquesat - Hilari Vázquez CPV Beniparrell - Abel Rodríguez CPV Dénia)

La competició es disputara en el trinquet de Sueca durant els pròxims mesos. Després d'aquesta competició es disputaren la Lliga promeses i la Lliga 2 de la modalitat d'escala i corda.