Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Parc Maldonado de Riba-roja acollirà el Rastrell Municipal els dies 1 i 2 de desembre

(3)
Les persones o entitats interessades tenen fins al 19 de novembre per a presentar la sol·licitud en registre d'entrada de l'Ajuntament.

'INCLUSIÓ I DRETS SOCIALS'7 de novembre de 2018

Efectes de la llar, quadres, roba, joguets, sabates, llibres, objectes de regal i una infinitat de coses més podran adquirir-se en el Rastrell Municipal organitzat per la regidoria d'Inclusió i Drets Socials de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria durant els pròxims 1 i 2 de desembre en el Parc Municipal Maldonado.

Es tracta d'una iniciativa que pretén donar l'oportunitat de recopilar, exposar, posar a la venda o intercanviar objectes personals que pertanguen al patrimoni del venedor, productes de segona mà (com ara roba, accessoris, mobles, objectes de decoració, etc), artesania directa produïda per la pròpia persona, així com articles semblants en desús.

Podrà participar en el Rastrell Municipal tota persona major d'edat que no es dedique a la venda ambulant, així com associacions sense ànim de lucre. Així mateix, cada persona partícip tindrà total potestat per a destinar els guanys i recursos obtinguts en aquelles finalitats o objectius que consideren.

Les persones interessades a participar hauran de presentar el model de sol·licitud facilitat en les bases fins al dia 19 de novembre en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament.

"Este rastrell vol ser una oportunitat per als productors artesans del municipi que vullguen exposar i vendre el seu producte al mateix temps que aquelles persones o entitats que desitgen donar una "segona vida" a objectes ja usats podran fer-ho, a nivell particular o des d'un vessant solidari", assegura Rafa Gómez Muñoz, regidor d'Inclusió i Drets Socials.

El Parc Maldonado del municipi obrirà les seues portes al públic el dissabte 1 de desembre de 10:30 a 20:00 i el diumenge 2 de desembre de 10:30 a 14:30 hores.