Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Parc Municipal Maldonado estrena el cinema destiu 2018

(2)
Amb motiu del dia de la joventut el dijous 19 de juliol l'entrada serà gratuïta

2 de juliol de 2017

Arriba l'estiu a Riba-roja de Túria i amb ell el sa costum de gaudir d'una bona sessió de cinema a la fresca i a l'aire lliure. Per a amenitzar les caloroses nits dels mesos de juliol i agost, a partir del pròxim dijous 12 de juliol la terrassa del parc Maldonado de Riba-roja de Túria estrena la seua temporada de cinema d'estiu que tindrà lloc fins al diumenge 5 d'agost.

"Son molts els que fugint de les altes temperatures del període estival gaudeixen d'una bona pel·lícula a l'aire fresc de la terrassa. Amb el cinema d'estiu es pretén retornar al poble de Riba-roja una activitat de cultura popular fóra del context habitual i amb la qual poder gaudir en companyia d'amics, familiars i parella" ha expressat el regidor de Cultura i Educació, Miquel Castillo.

Al més pur estil Cinema Paradiso, es projectaran una sèrie de pel·lícules de reposició que hagen tingut un bon acolliment entre els espectadors. La programació d'aquesta nova edició no deixarà indiferent a ningú, doncs arreplega un total de 13 títols per a tots els gustos, des de pel·lícules d'animació per als més xicotets i no tan xicotets, fins a cinema de comèdia, clàssics que sempre gaudim veient en la gran pantalla, aventures, drama i una mica de ciència ficció. A més, per motiu del dia de la joventut, el dijous 19 de juliol l'entrada serà gratuïta per a tots els assistents.

Les entrades podran adquirir-se el mateix dia pel preu de 5 euros per a adults i 4,50 euros per a xiquets, jubilats i joves titulars del Carnet Jove. D'altra banda, aquells que vulguen traure-li més partit al cinema d'estiu poden adquirir el bo adult amb 10 passades per 28 euros i el bo per a xiquets i jubilats per 24 euros. Totes les pel·lícules es projectaran a partir de les 22:30 hores, però la taquilla obrirà les seues portes a les 21:00 hores.

A continuació us detallem tota la cartellera del cinema d'estiu de Riba-roja de Túria perquè durant aquesta temporada estival els veïns i veïnes del municipi puedran gaudir del septimo art de la millor forma possible.