Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El ple de Riba-roja felicita 4 esportistes de la localitat pels èxits obtinguts en els últims mesos

La proposta aprovada destaca la labor i els assoliments dels esportistes professionals.

'ESPORTS' 20 de gener de 2021

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus grups polítics una felicitació per a cinc esportistes de la localitat pels èxits obtinguts en les seues respectives modalitats durant els últims mesos. La felicitació confirmada per ple ha comptat amb el suport dels grups municipals del PSPV, el Partit Popular, Ciudadanos, Compromís, Esquerra Unida, Podemos i Vox.

La proposta del ple municipal de Riba-roja de Túria estén totes les seues felicitacions cap a cinc esportistes amb diferents modalitats com és el cas de Sonia Pereira, del Club de Karate Kenkyo; David Aparicio i Diego Polo del CD Metaesport; Diego Polo i Roser Vidal del CD Biking Túria;

En tots els casos, els esportistes han aconseguit importants assoliments individuals en els seus respectius camps d'actuació que els han valgut per a rebre aquest reconeixement públic del consistori. En el cas de Sonia Pereira, ha aconseguit el campionat d'Espanya sènior de 55 kg, el campionat de Lliga Nacional sub21 de 55kg., el Grand winner Lliga Nacional sub21, el bronze en el Campionat d'Espanya sub1 i, finalment, el broce en la Lliga Nacional Sènior.

Per part seua, en el cas de David Aparicio, s'ha proclamat campió autonòmic de marató 2020 mentre que Diego Polo ha aconseguit el subcampionat autonòmic de la marató de l'any passat, tots dos del CD Metaesport. El ple estén el seu reconeixement també a Roser Vidal per les victòries aconseguides en la categoria Màster 50 de ciclocròs en les competicions de Xàtiva i València en aconseguir el primer lloc del raking nacional provisional l'any 2020.

Els partits que han aprovat la proposta reconeixen “a tots els esportistes locals que dins de la seua activitat i a base d'esforç i dedicació aconsegueixen resultats en les diferents disciplines practicades” i destaquen que els assoliments individuals “tant en el vessant de la consecució de títols com en l'obtenció de grans objectius tenen un component de satisfacció i orgull a nivell individual, però també reflecteixen el treball, la dedicació i la constància dels clubs del nostre municipi”.

Les formacions polítiques continuen que la trajectòria dels esportistes i els seus respectius clubs “són l'exponent visible de l'entramat esportiu, és per això que el nom de Riba-roja de Túria aconsegueix els nivells de promoció i reconeixement del qual ens sentim orgullosos i partícips”.