Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El ple de Riba-roja felicita al club de tennis, al club de pàdel, al club de pilota, a la seua escola i a l'entrenador pels èxits obtesos

Es reconeix la labor dels clubs esportius de la localitat.

'ESPORTS' 8 d'octubre de 2020

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus grups polítics felicitar al club de tennis de la localitat, al club de pàdel, al club de pilota valenciana, a la seua escola i a un dels seus entrenadors pels èxits aconseguits durant el present any 2020. La felicitació no sols es realitza pels assoliments conseguits sinó també per la labor desenvolupada durant aquest període de temps.

La resolució aprovada pel ple municipal ha comptat amb el suport de tots els grups polítics amb representació municipal, és a dir, el PSPV, el Partit Popular, Ciutadans, Compromís, Esquerra Unida, Podemos i Vox. L'acord plenari se suma a les felicitacions que durant els últims mesos s'han estés a altres entitats i esportistes de la localitat pels seus èxits, col·lectius i individuals.

La felicitació del ple de Riba-roja de Túria es dirigeix al club de tennis de Riba-roja de Túria per l'ascens a primera divisió autonòmica en la categoria femenina que va aconseguir el passat 20 de setembre d'enguany. A més, es fa extensible al club de pilota, a la seua escola premiada en la XXIX del dia de la pilota valenciana per la consecució de dos bronzes en els Jocs Escolars Comunitat Valenciana (JECV) d'escala i corda en la temporada 2019/2020.

El ple fa també un reconeixement a un dels entrenadors del club de pilota Santiago Navarro Zaragoza, qui va ser guardonat com a millor entrenador en aquesta disciplina esportiva valenciana. Cal recordar, al mateix temps, que Santiago Navarro és, en l'actualitat, regidor i portaveu del grup del Partit Popular.

“Traslladar les felicitacions al club de tennis de Riba-roja de Túra i al club de pilota Riba-roja, a la seua escola i al seu entrenador, per la seua participació amb notable èxit en la formació, desenvolupament dels esportistes esmentats i animar-los des d'aquest ple municipal perquè continuen exercint amb tanta dedicació”, s'afirma en la resolució aprovada per unanimitat per tots els partits polítics.

Així mateix reconeix al club de pàdel Riba-roja per l'onzé títol consecutiu en el Campionat Autonómic per clubs. L'equip femení ha revalidat un any més el títol que les situa les millors en la seua categoria.

El ple subratlla que els assoliments individuals, tant en el seu vessant de consecució de títols com en l'obtenció de grans objectius “tenen un component de satisfacció i orgull a nivell individual però també reflecteixen el treball, la dedicació i la constància dels clubs del nostre municipi que són l'exponent visible de l'entramat esportiu”. Per això, continua el text, el nom de Riba-roja de Túria “aconsegueix els nivells de promoció i reconeixement del qual ens sentim orgullosos i partícips”.