Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El ple de Riba-roja felicita dos alumnes dels conservatoris municipals de dansa i música pels seus assoliments internacionals

Es tracta de Juan Manuel Duque i Adriana Felip Calatrava.

'EDUCACIÓ' 15 de juny de 2020

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat un reconeixement a l'esforç i dedicació emprats per dos alumnes dels conservatoris municipals de música i dansa que els han permés collir importants triomfs nacionals i internacionals. La proposta ha comptat amb el vot favorable del PSPV, PP, Ciudadanos, Compromís, Esquerra Unida, Podem i Vox.

En concret, es tracta de Juan Manuel Duque Granada, que cursa 4t d'Ensenyaments Professionals de l'Especialitat de Dansa Clàssica, qui va obtindre la medalla d'Or en el “Concurs de Dansa Vaslav Nuinsky Ciudad de Huesca” en la modalitat de Dansa Neoclàssica Individual Júnior, celebrat a la ciutat aragonesa a principis del mes de març.

L'altre reconeixement municipal ha sigut per a Adriana Felip Calatrava, alumna de 4t d'Ensenyaments Professionals de l'especialitat de Trompa, que ha sigut seleccionada entre més de 300 aspirant de tota Europa per la Royal Concertgebouw Orchestra Young per a formar part d'aquesta. La nova orquestra es compon de joves músics europeus amb talent entre els catorze i els setze anys.

L'acord plenari destaca que l'èxit d'ambdós artistes suposa per a Riba-roja de Túria “ser reconeguda internacionalment gràcies als seus assoliments artístics que, sens dubte, són també el mèrit del conjunt del professat que, actualment, els està formant a ells dos”. A més, prossegueix l'acord amb l'asseveració que “reconéixer els èxits acadèmics i professionals” dels dos alumnes com a forma que Riba-roja “aconseguisca ser distingit ser a nivell nacional i internacional per la seua vinculació amb les ensenyança artístiques i el seu suport a la cultura i les arts escèniques”.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha afirmat que aquest reconeixement oficial és el fruit a la labor diària que duen a terme durant tantes i tantes hores de treball i dedicació de les mateixes aquests joves, que en els moments més durs de la pandèmia han continuat desenvolupant les seues tasques”.