Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Ple aprova per unanimitat la conversió del PLV en Entitat de Gestió i Modernització

L'Ajuntament assumirà la gestió de tots els serveis fins a la seua constitució.

'POLÍGONS INDUSTRIALS' 12 de maig de 2020

El Ple de l'Ajuntament de Riba-roja ha ratificat en sessió plenària la conversió de l'Entitat Urbanística de Conservació del Parc Logístic de València en Entitat de Gestió i Modernització en virtut de Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

A l'abril de 2019, l'Assemblea General del PLV iniciava el procés perquè l'actual Entitat Urbanística de Conservació es constituïsca en EGM. Després de mesos de col·laboració en relació a la reversió d'instal·lacions i serveis de l'àrea industrial, finalment, ahir el Ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria donava el vistiplau a la resolució per a propugnar la conversió, procedint a completar la reversió d'instal·lacions i serveis, a través de la corresponent acta de formalització, així com un inventari de béns a la dissolució, i la restitució recíproca de drets i deures que corresponguen tant a l'EUC com al propi Consistori.

Aquest tràmit suposa la dissolució i l'inici del procediment de lliurament i recepció de les obres d'urbanització de la Fase I i II del Parc Logístic de Riba-roja de Túria després de 10 anys des que se signara l'escriptura pública de constitució d'aquesta entitat.

A partir d'ara, el següent pas serà la negociació d'un conveni de col·laboració público-privada, l'aprovació dels seus estatuts i un pla anual d'actuació. Fins a la seua constitució, el consistori assumirà la gestió de tots els serveis, com l'enllumenat públic, la neteja viària o la recollida de residus sòlids urbans en tot la zona del PLV.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha agraït el suport de tots els grups polítics en aquesta tramitació que “fomentarà la col·laboració público-privada entre l'administració i les empreses radicades en el PLV a través de la nova figura jurídica que contempla la Llei d'Àrees Industrials i que possibilitarà la millora de la gestió i per tant, incrementarà la competitivitat dels nostres polígons”.