Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El polígon industrial de Riba-roja es beneficiarà de la inversió de 3,5 milions de lIVACE destinats al Camp de Túria i Camp de Morvedre

Els consistoris podran invertir en fibra òptica, mobilitat o señalítica entre altres aspectes

20 de febrer de 2018


El polígon industrial de Riba-roja es beneficiarà de la inversió de 3,5 milions de l'IVACE destinats al Camp de Túria i Camp de Morvedre

Els consistoris podran invertir en fibra òptica, mobilitat o señalítica entre altres aspectes

El conseller d'Economia Sostenible i Sectors Productius Rafa Climent va donar a conèixer a Llíria les subvencions per a projectes d'inversió per a millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en els polígons industrials i àrees empresarials.

En la trobada mantinguda amb alcaldes, empresaris, regidors i tècnics de les dues comarques, Climent va anunciar que l'Ivace destinarà en 2018 prop de 3,5 milions d'euros per a millorar i modernitzar els polígons industrials de les comarques del Camp de Túria i el Camp de Morvedre.

Entre les principals actuacions que subvencionarà l'IVACE als polígons destaca la millora de zones verdes, la instal·lació de càmeres de circuit tancat de televisió, l'habilitació de nous vials i nous accessos, la senyalització de tràfic i la identificació dels carrers així com la implantació d'un ecoparque o la millora del subministrament d'aigua.

També es contempla l'obra civil per a la implantació de fibra òptica i telecomunicacions, la millora de l'enllumenat públic, la instal·lació de carril bici i passarel·les per als vianants.

   Queremos que els municipis facen més accessibles i atractius els polígons, aconseguir que s'instal·len un major nombre d'empreses que reactiven l'economia i que generen llocs de treball estables  , va assegurar el conseller d'Economia.

El conseller va recordar que aquesta iniciativa    pone de manifest, una vegada més, l'aposta decidida de la Conselleria i de l'Ivace per a enfortir la nostra indústria i per a la reindustrialització del nostre territori  .

En 2017, Ivace Parcs Empresarials ja va engegar un Mapa de Sòl Industrial a la Comunitat, una eina clau per a localitzar les àrees industrials de Castelló, València i Alacant.

Així mateix, el passat any va destinar un total de 23,7 milions d'euros en una ordre d'ajudes dirigida a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons i àrees industrials de la Comunitat Valenciana que ha beneficiat a un total de 73 polígons industrials i que tindrà la seua continuïtat en els exercicis 2018-2019 amb caràcter bianual i amb un pressupost inicial de prop de 50 milions d'euros.

Per a José Ángel Hernández, regidor de Polígons Industrials  esta convocatòria ens obri una via d'actuació que, al costat de la línia pressupostària municipal de 2018 destinada a polígons, ens permetrà desenvolupar projectes que milloren la nostra zona industrial a través de la implantació de serveis com ara la videovigilancia, la señalética o la mobilitat  .