Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El projecte EcoRiba reivindica el paper de les campanyes de sensibilització ambiental a nivell local durant les V Jornades d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana

Conferències, taules de debat, tallers, presentació de casos, exposicions i fira d'entitats des del 27 al 29 de setembre en el centre Les Naus de València

'MEDI AMBIENT' 28 de Setembre de 2018

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través del projecte EcoRiba, va assistir ahir a les V Jornades d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana celebrades en el centre de les Naus de València.

Sota el lema "Motivando canvis en les persones del S.XXI per a avançar en la Sostenibilitat" el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana i la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament rural han organitzat des del 27 al 29 de setembre unes jornades que el seu objectiu és reunir a professionals i persones interessades en educació ambiental per a reflexionar sobre el panorama actual i promocionar, així, un model sostenible entre la ciutadania.

Durant la jornada, el tècnic de Medi ambient de l'Ajuntament de Riba-roja, José Morales, va destacar la importància de les campanyes de sensibilització ambiental en l'àmbit local donada l'experiència de Riba-roja de Túria. Així mateix, el coordinador del projecte EcoRiba va explicar les dificultats i reptes relacionats amb el desenvolupament d'aquestes accions de sensibilització incidint en el paper de l'educació per a poder afrontar-los satisfactòriament.

La taula de dialogue titulada "Educació paer a la ciutadania global" va comptar amb la conferenciant M. Jesús Martínez Usarralde del Departament Educació Comparada i Història de l'Educació de la Universitdad de València) i els/les ponents Eva M. Martínez Domínguez, Directora CEFIRE de Torrent; Lara Carbó, reprensentant del Grup d'Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora Valenciana d' ONGD-CVONGD; Manuel García Valls, cap de secció de Relacions amb els Agents Socials de la Direcció general de Cooperació i Solidaritat i la tècnica de projectes d'Educació per al Desenvolupament Solidaritat Internacional del País Valencià, Maria Muñoz Blanco. Així mateix, l'acte va estar moderat per la periodista de divulgació cientifica i ambiental, Kristing Suleng.

Conferències, taules de debat, grups de treball, tallers, presentació de casos, exposicions i fira d'entitats crearan durant aquests tres dies el lloc idoni on propiciar noves idees i intercanvies experiències entre professionals i interessats en matèria d'educació ambiental.