Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional amb un 65% o superior seran bonificats amb 70€ en l'adquisició de la targeta FGV

(2)
Un total de 158 persones es van beneficiar en 2017 de la iniciativa municipal

'TRANSPORT' 30 de Gener de 2018


A partir de l'1 de febrer, el col·lectiu de pensionistes, jubilats i diversitat funcional amb un 65% o superior podran sol·licitar la "Tarjeta anual Sense Contacte" per a desplaçar-se per la xarxa de Metrovalencia i tramvia.

La targeta podrà sol·licitar-se fins al 28 de febrer i tindrà una validesa de dotze mesos, des de l'1 de maig de 2018 fins a l'1 de maig de 2019, sense límit de viatges per a l'usuari/a.

Aquesta ajuda és fruit del conveni de col·laboració subscrit entre l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana que permet bonificar a determinats col·lectius del municipi amb importants descomptes en la targeta de transport de FGV.
Aquest acord, que pretén fomentar l'ús del transport públic ferroviari i tranviario, beneficiarà concretament als jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional igual o superior al 65%. El passat any, un total de 158 persones es van beneficiar de l'ajuda municipal.

El cost de la targeta per a jubilats i pensionistes serà de 70€. Per a cònjuge sense cap prestació i que la seua parella també haguera sol·licitat la targeta de FGV, la quantitat a abonar serà de 60€, mentre que el cost per a les persones amb la diversitat funcional indicada també serà de 60€. Enguany podran beneficiar-se també els pensionistes per orfandat la quantitat de la qual a abonar serà de 70€.

"Con aquesta iniciativa complim amb el doble objectiu de fomentar l'ús del transport públic i ajudar amb una aportació econòmica als col·lectius més vulnerables del nostre municipi", assegura el regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez Sánchez, qui apunta "este any hem augmentat el termini de presentació de sol·licituds una setmana per a arribar a un major nombre de beneficiaris".

Les persones interessades poden sol·licitar la seua targeta en les dependències municipals de Registre d'Entrada, en la c/Forn Vell, nº 8 i aportar la següent documentació: fotografia grandària carnet, fotocòpia de DNI i fotocòpia del document acreditatiu de ser jubilat, pensionista o tenir una discapacitat igual o superior al 65%.

A més hauran d'aportar la instància normalitzada de la sol·licitud emplenada i el justificant del pagament dels costos de la Targeta Sense Contacte (TSC) i del preu del títol de transport en el compte bancari que indique l'Ajuntament. En el cas que el sol·licitant siga menor d'edat, s'haurà d'adjuntar també la fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor.