Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els veïns dels Pous disposaran de millors accessos i una connexió amb el carril bici del nucli urbà

El govern va adquirir este compromís en la trobada ciutadana a què va assistir més de mig centenar de veïns de la urbanització

1 de juny de 2017


L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i els tres portaveus dels grups polítics que conformen el govern municipal, Teresa Pozuelo (PSPV-PSOE), Rafa Folgado (Compromís) i Rafa Gómez, (Esquerra Unida) van tancar ahir en Els Pous la ronda de trobades ciutadanes iniciada el passat mes de març

A través d’esta iniciativa, l’equip de govern ha pres el pols a tots els barris i urbanitzacions del terme municipal, coneixent de primera mà les queixes, propostes i suggeriments dels veïns.

‘Som un govern obert, que hem decidit eixir al carrer per a acceptar les crítiques i solucionar els problemes com més prompte millor’, va manifestar el portaveu de Compromís, Rafa Folgado durant la seua intervenció.  

Rafa Gómez, portaveu d’EU no va voler passar per alt alguns aspectes que determinen la singularitat d’urbanitzacions com Els Pous ‘el model territorial basat en la dispersió urbanística, duta a terme en el terme municipal de Riba-roja, ha desencadenat en un encariment dels servicis i una dificultat en la seua gestió’.

Durant l’acte, la regidor d’Urbanisme i Obra Pública, Teresa Pozuelo va informar de les inversions realitzades dins dels pressupostos participatius de 2016. L’Ajuntament va actuar recentment en el Carrer a la Vora del Riu, on es va realitzar l’asfaltat i abordillamiento, en l’encreuament del carrer Els Àlbers amb C/ SAN Julián, amb la construcció d’un gual i la canalització d’aigües pluvials i l’encreuament de c/Pous amb c/Santiago Apòstol.

Així mateix, l’edil va anunciar futures actuacions en vials, especialment en els accessos així com la connexió amb el carril bici-de vianants que connecta amb el nucli urbà.

Els veïns van reclamar millors accessos, solució a la falta de clavegueram, condicionament d’una zona dotacional per a xiquets i jóvens i la construcció d’un centre social, per a una nucli veïnal que no disposa d’esta instal·lació. Així mateix, van plantejar la col·laboració de l’Ajuntament perquè mitjançara amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en la neteja del Barranco dels Cabrasses. Es va sol·licitar la neteja de parcel·les privades, la intervenció en el tractament del mosquit tigre i la instal·lació de fibra òptica.

Respecte a l’antena de telefonia, el regidor d’Urbanitzacions, Rafa Gómez, va informar de les negociacions amb la companyia per a estudiar un canvi d’ubicació i va descartar ‘qualsevol incompliment en matèria de radiació electromagnètica’