Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Club Gimnàstica Rítmica de Riba-roja de Túria aconsegueix el Campionat Autonòmic i es classifica per a la fase Nacional

'ESPORTS' 3 de juny de 2019

La ciutat d'Alacant va acollir ahir amb gran èxit la fase autonòmica del Campionat d'Espanya d'Equips de Gimnàstica Rítmica en el qual van participar quatre agrupacions del Club de Gimnàstica Rítmica de Riba-roja de Túria.  Després d'una brillant actuació, les gimnastes del Club de Riba-roja van aconseguir alçar-se amb el títol de Campiones Autonòmiques aconseguint, així, classificar-se per a la fase Nacional.

En categoria júnior, l'equip format per Lucia Morodo, Neus Ferrer i Aitana Ramos va aconseguir classificar-se en primera posició. En la classificació per aparells, Lucía Morodo es va fer amb la medalla d'or en corda i medalla de plata en cinta, mentre que Neus Ferrer va obtindre l'or en pilota.

Respecte a la categoria infantil, el club de Gimnàstica Rítmica de Riba-roja va participar amb dos equips. Un format per Selene Revuelto i Laura Mena que van quedar classificades en 1a posició i l'altre equip format per Carla Navarro, Nuria Martinez i Aitana Cortés classificades en 4a posició. En la classificació per aparells, Selene Revuelto va ser medalla d'or i Carla Navarro de plata. En pilota, Laura Mena va obtindre la medalla d'or, mentre que en maces l'or va ser per a Selene Revuelto i el bronze per a Nuria Martínez.

En la categoria Aleví va participar l'equip format per Indara Gimeno i Sofia Corti que van quedar classificades en 2a posició. En la classificació d'aparells, Indara Gimeno va obtindre la medalla de plata en mans lliures, mentre que Sofia Corti l'or en maces.

Amb una presència de públic extraordinària en el Pavelló de la Nucia s'ha demostrat novament el gran nivell del Club Gimnàstica Rítmica de Riba-roja. Les joves gimnastes lluitaren ara per la fase Nacional que es disputarà des del 27 al 31 de juny a Saragossa. Unes dates que coincidiran amb la 2a fase de la Copa d'Espanya de Conjunts on participarà l'equip infantil de Riba-roja.