Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El club local CD Metaesport arreplega importants èxits

El Club Esportiu aconsegueix el millor resultat obtingut fins a la data amb l'atleta francesa Liv Westpahl..

'ESPORTS' 4 d'abril de 2019

Els atletes del Club Esportiu Metaesport continuen en el seu afany de participació en gran part de Campionats nacionals i aquesta vegada l'han demostrat amb la seua presència en el Campionat d'Espanya de Mitja Marató disputada este diumenge, 31 de març, en la localitat catalana de Sant Cugat de Vallés.

El conjunt riba-roger íntegrament format per Diego Polo Vicente amb una puntuació d'1.08:59 MMP, Pablo Gónzales Miguel (1.10:51 MMP), Javier Ortiz Pacheco (1.11:36 MMT), Iván Vázquez San Antonio (1.11:38 MMP), Borja Añon Blasco (1.12:16 MMP) i Jesús Decals (1.14:43 Debut), van participar en aquest campionat d'Espanya en el qual el C.D Metaesport debutava com a equip sobre un circuit que ja havien realitzat anteriorment, però al qual no estaven acostumats. Amb la suma dels tres millors registres (3.31:29) el Club Esportiu Metaesport ha aconseguit la 11a posició quedant-se a tan sols 89 segons del Breaking 210 que s'ha creat per a esta distància.

El CD Metaesport també suma victòries en la modalitat Trail Running que ha comptat amb cinc fronts oberts este cap de setmana. Alfonso de la Torre ha aconseguit posicionar-se en 29é classificació convertint-se en el segon home de la selecció valenciana a travessar la línia de meta en 4h 39:56, seguit de José Bigorra en  31é classificació. Tots dos atletes van millorar en més de 30 minuts la previsió que tenien prevista en meta. Per part seua, Carlos Vidal  ha aconseguit adaptar-se a la distància amb passes de gegant situant-se en 43é classificació. D'esta manera, la Comunitat Valenciana aconsegueix, així, arribar la sisena plaça en categoria masculina amb un temps de 13.35:28 (suma dels tres primers classificats) en el campionat d'Espanya Trail Running per Federacions.

Per part seua, el valencià Adrián Gijón del CD Metaesport ha fet valdre el seu paper en el campionat Autonòmic de 10.000 metres de la Comunitat Valenciana imposant-se com a subcampió amb un temps de 31:54:24. Així mateix, el corredor Borja Añon Blasco  va travessar la meta en 35:00 proclamant-se com a guanyador absolut de l'IX Circuit Caixa Popular Ribera de Xúquer disputat a Catadau. D'igual forma ho va fer l'atleta Alejandro Gimenez Paredes amb un temps de 00.58:08 posicionant-se, així, en primer lloc en el V Duatló celebrat en la localitat de Alaquas.

També un total de cinc joves del C.D Metaesport van aportar el seu xicotet granet d'arena amb la seua participació en el Circuit Divina Pastora Assegurances de Carreres Populars de València. Entre ells: Edison Steben Castellano Preciado en tercer lloc de la general i en categoria femenina, Vanessa Romero Ballester 1a Júnior, Sofia Alcalá en 1a Juvenil i Lucía Alcalá en tercer lloc de la juvenil.

I ja per a culminar l'èxit collit per club esportiu, destacar el treball realitzat per l'atleta francesa Liv Westphal del CD Metaesport que ha aconseguit classificar-se en el lloc vint-i-dosé en la carrera Sènior amb un temps de 38:18 i tercera atleta a nivell europeu. Així ho va fer el passat cap de setmana en el IAAF/Milleller World Cross Country Championships Aarhus 2019. Un esdeveniment disputat a Dinamarca i en el qual es van donar cita els millors especialistes. Sense cap dubte, el millor resultat obtingut fins hui pel Club Esportiu Metaesport.