Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El ple de Riba-roja felicita tres esportistes locals pels seus èxits en les modalitats de pilota i gimnàstica rítmica

Reconeixement per a Mario Casades, Javier Soriano i Mireia Martínez

'ESPORTS' 9 de setembre de 2019

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus grups polítics una felicitació a tres esportistes locals pels seus èxits collits aquest estiu en les seues respectives modalitats. Es tracta dels jugadors de pilota valenciana Mario Casades Tortajada, Javier Soriano Tomás “Sorianet” i, finalment, la gimnasta rítmica Mireia Martínez López.

L'acord plenari va comptar amb el suport de tots els grups polítics amb representació en el màxim òrgan municipal format pel PSPV, el Partit Popular, Ciutadans, Compromís, Esquerra Unida, Podemos i Vox. En l'escrit avalen el citat reconeixement públic a partir dels èxits i l'esforç que els tres han realitzat durant els últims temps.

En concret, es tracta de Mario Casades Tortajada que el passat 10 d'agost es va proclamar campió de la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda en Trinquet de Massalfassar al costat d'altres dos companys. Per part seua, Javier Soriano Tomás “Sorianet” es va proclamar campió, el passat 5 d'agost, de la VI Lliga Promeses d’Escala i Corda al costat d'altres companys d'altres localitats, en una cita que també va tindre lloc en el Trinquet de Massalfassar.

El ple de Riba-roja de Túria també va tindre el seu reconeixement per a Mireia Martínez López, qui ha sigut seleccionada per a formar part de l'equip nacional de conjunts en l'equip sènior per a la temporada 2020-2021 i que s'incorporarà a la concentració permanent interna en el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Madrid, pel seu esforç i dedicació en aquesta modalitat esportiva.

El text de la proposta plenària assenyala que els lloros individuals “tenen un component de satisfacció i orgull a nivell individual, però també reflecteixen el treball, la dedicació i la constància dels clubs del nostre municipi que són l'exponent visible de l'entramat esportiu; el nom de Riba-rojia de Túria aconsegueix els nivells de promoció i reconeixement del qual ens sentim orgullosos i partícips”.

El ple estén, així mateix, les felicitacions al club de Pilota Riba-roja i al club Gimnàstica Rítmica Riba-roja per la seua participació amb notable èxit en la formació i el desenvolupament dels esportistes esmentats en la proposta plenària.   

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat “els èxits que estan aconseguint els esportistes del nostre municipi en els últims temps i que avalen l'esforç que des dels clubs i amb el suport de l'ajuntament s'està realitzant en favor de la promoció dels valors que desprenen, com l'esforç, la dedicació i la tasca com els factors que condueixen a l'èxit; no sols és important els seus èxits esportius sinó que, a més, permet la promoció dels valors personals que serviran per al futur en la vida”.