Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La judoka de Riba-roja Tania Pardo es penja l'or en la Supercopa d'Espanya Infantil d'Avilés

La jove esportista de Riba-roja de Túria es va imposar en una de les cites més difícils del calendari.

'ESPORTS' 31 d'octubre de 2019

El passat cap de setmana va tindre lloc la Supercopa d'Espanya de Judo d'Avilés en categoria cadet i infantil. Una competició en la qual van participar sis esportistes del Judokan Riba-roja deixant molt bones actuacions sobre el tatami. Segona cita de l'any per als cadets i primera per als infantils, en una competició de gran nivell on va estar present l'elit nacional d'aquestes categories.

En categoria infantil, Tania Pardo (-63kg) va realitzar un torneig impecable. La judoka de Riba-roja de Túria va véncer en primera ronda a la portuguesa Boothman, en segona a la castellana Arribas, i en la semifinal a la catalana Alexandre, obtenint en tots aquests combats una victòria per ippon. En la final, en un combat dur però controlat en tot moment, va véncer a l'aragonesa Ayensa, a la qual va aconseguir marcar un waza-ari mitjançant la tècnica o uchi gari. Tania Pardo va tornar d'Avilés immillorable per a arrancar la temporada.

En categoria cadet van acudir 5 esportistes del Judokan Riba-roja que no van obtindre tanta bona sort. Alejandro Oro (-81kg), Jorge Canut (-55kg), Lucía Medina (-63kg) i Amalia Caballero (-52kg) van perdre el primer combat d'aquest torneig, segurament el més fort del calendari. Tan sols Jorge va tindre opció a repesca, perdent amb el portugués Moreira en el seu segon combat.

Per la seua banda Naia Pregonas (-52kg), va guanyar el primer combat a la balear Pérez, perdent després en el segon davant de l'asturiana Toro, guanyadora del torneig i vigent subcampiona en els Jocs Olímpics de la Joventut. En repesca va guanyar consecutivament a l'holandesa Russchenberg i a la gallega Blanco, i va perdre amb l'aragonesa Ramírez quedant-se sense opció a les medalles.

Bon balanç global per als judokes de Riba-roja, i especialment per a Tania Pardo que va aconseguir fer-se amb l'or en tan disputada competició. Pròxima cita: Copa d'Espanya infantil de Valladolid, el 24 de Novembre.