Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja en col·laboració amb ARIDIF celebra la primera edició del Torneig Solidari 'JOC NET'

El Riba-roja C.F. participarà en categoria Prebenjamí, Benjamí i Aleví.

'ESPORTS' 30 de maig de 2018

(id: 9100)La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria en col·laboració amb el Riba-roja C.F i l’Associació per a la Rehabilitació i Inserció de la Diversitat Funcional (ARIDIF) organitzen per primera vegada el Torneig Solidari “JOC NET” que es disputarà a partir de les 09:00 hores este cap de setmana, dissabte 2 de juny i diumenge 3 de juny en l’Estat Municipal Roberto Gil i el Camp Municipal de Futbol. Així mateix, els veïns de Riba-roja podran tornar a disfrutar del Torneig el dissabte, 16 de juny a la mateixa hora.

A través de les seues accions, l’Associació ARIDIF reivindica la importància de la igualtat en les persones amb diversitat funcional i contribuïx a potenciar la rehabilitació i integració social de tots ells a través d’activitats d’oci i temps lliure. És per això que l’Ajuntament del municipi pretén unir-se a esta causa organitzant este tipus d’esdeveniments.

"A través d'aquesta iniciativa, volem fomentar una jornada de convivència i companyerisme entre els clubs al mateix temps que conscienciem de la necessitat d'aconseguir la integració social i la igualtat de totes les persones", assegura la regidora d'Esports i Igualtat, Lola Verdeguer.

 

Este primer Torneig comptarà amb la participació  de diversos clubs esportius que jugaran en totes les categories de futbol base: Prebenjamins, Benjamins i Alevins. Entre ells es troben: Riba-roja CF, València C.F., CD Alcoià, CF E1 València, Torrent C.F., C.D. Acer, CF Racing d’Algemesí-Mecavenida, SC Requena, Sedaví C.F., Alboraya U.D., C.F. Sporting Manises, C.D. Joventut Manisense, Patacona C.F., C.D. Canet, C.D. Sant Marcel·lí i Foios Atletic C.F. Tots ells jugaran en les catgorías de futbol.

El Torneig Solidari “JOC NET” se centra en la importància i la pràctica del joc net dins del futbol fomentant, així, valors com la cooperació, la convivència, la companyerisme, etc. Valors que vagen més enllà dels resultats esportius. Per això, s’inviten a clubs totalment identificats amb tots estos trets, que estiguen disposats a jugar netament i acords a la línia que es vol mostrar.

Durant el transcurs del torneig, l’Associació ARIDIF estarà informant sobre el seu fi social i sortejaren regals per mitjà de la rifa i el donatiu a 1 euro entre tots els assistents implicats en la lluita per la igualtat d’estes persones. Un cap de setmana que combina la diversió de la pràctica de l’esport, com és el futbol, i la solidaritat junt amb l’Associació ARIDIF.