Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Quatre judokes de Riba-roja de Túria participaran en el Campionat d'Espanya Infantil i Cadet aquest cap de setmana

Per quart any consecutiu, el Club de Judo Judokan Riba-roja acudirà a la màxima cita nacional els dies 26 i 28 d'abril en el Pavelló de Font de Sant Lluís.

'ESPORTS' 23 d'abril de 2019

Tania Pardo, Jorge Canut, Naia Pregonas i Juan Santas són els quatre judokes de Riba-roja que han aconseguit classificar-se per al Campionat d'Espanya Infantil i Cadet. Una competició que tindrà lloc els dies 26 i 27 d'abril en el Pavelló de Font de Sant Lluís de València.

Tania Pardo i Jorge Canut, ambdós de categoria infantil, viuran la seua primera experiència en un campionat d'Espanya. Tania Pardo ha aconseguit fins hui el tercer lloc en la Supercopa d'Espanya d'Alacant, a més de dues plates i un bronze en competicions d'àmbit autonòmic. Per part seua, Jorge Canut ha obtingut els seus millors resultats a la Comunitat Valenciana liderant el rànking autonòmic de forma indiscutible en la categoria Infantil Masculí.

Respecte a la categoria Cadet, Naia Pregonas i Juan Santas seran els representants del Judokan Riba-roja. Naia Pregonas afronta la seua cinquena participació en un Campionat d'Espanya, la segona d'enguany després d'haver participat ja en el Campionat d'Espanya Júnior, la màxima cita nacional de la categoria superior. Només categoria Cadet, Naia ha aconseguit un primer lloc en la Copa d'Espanya de Valladolid, a més de dos ors i una plata en competicions autonòmiques. Per part seua, Juan Santas posa la guinda així a una gran temporada en la qual ha mostrat una gran progressió i molta garra sobre el tatami. A més de pujar al podi en totes les cites autonòmiques penjant-se un or, dues plates i un bronze, Juan s'ha portat a casa dos metalls de competicions nacionals després d'aconseguir el tercer lloc en la Copa d'Espanya d'Osca i el primer lloc en la Copa d'Espanya d'Hondarribia

Després d'una gran temporada, aquests quatre joves esportistes de Riba-roja de Túria botaran al tatami afrontant l'última competició de l'any amb molta il·lusió, confiança i acompanyats dels seus familiars, companys i amics.

El Club Judokan Riba-roja porta més de 20 anys ensenyant judo en la localitat, a través d'una formació esportiva, social i afectiva. Més de dues dècades en les quals 900 persones han passat pel club, descobrint aquest esport fonamentat en valors d'esforç i respecte.