Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja reconeix el treball de les dones dels cossos i forces de Seguretat de l'Estat en la 24a Mitja Marató de Riba-roja

Més de 1.700 atletes s'han inscrit ja a alguna de les dues modalitats, la Mitja Marató i la 5K.

'ESPORTS' 20 de febrer de 2020

Riba-roja de Túria calfa motors per a rebre el pròxim 1 de març a les 9.30 hores a centenars d'atletes provinents de tota la província per a participar en una de les proves més atractives del calendari valencià de carreres populars, tant pels serveis que ofereix al corredor com pel circuit, que discorre en alguns trams pel Parc Natural del Túria i el centre històric de Riba-roja.

Enguany, i per la proximitat de la prova al Dia Internacional de la Dona el 8 de març, cobraran especial protagonisme les dones atletes de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, UME, Policia Autonòmica, Policia Nacional i Guàrdia Civil. L'Ajuntament de Riba-roja ha volgut rendir un homenatge a aquest col·lectiu pel seu compromís personal i professional de servei públic, entrega, dedicació i coratge en la seua labor de seguretat i integritat de la ciutadania.

Una àmplia representació ha participat en la presentació de l'esdeveniment, a la qual s'ha sumat el director esportiu de Metaesport, Antonio Montoya, l'atleta internacional, rècord d'Espanya de 24 hores, Iván Penalba, director general d'Esports, Josep Miquel Moyá, el regidor d'Esports, Javier García i l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

“Aquestes dones representen el major exponent dels valors de l'esport, l'esforç, la superació i la perseverança, des de la igualtat, el respecte i la companyerisme”, assegura l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga qui matisa “apostem per oferir els millors serveis al corredor popular i que puga gaudir al mateix temps d'un dia en família en el nostre municipi, gaudint del Parc Natural i del nostre patrimoni cultural i gastronòmic”.

La 24 Mitjana Marató de Riba-roja ve acompanyada un any més de la 4a 5K, una prova que pretén atraure a un major nombre de corredors de totes les categories i que enguany batrà rècord de participació femenina superant per primera vegada en la seua història al nombre d'homes.

Un any més, els corredors comptaran amb el servei de vestuari gratuït, servei de dutxes al costat de la meta i massatge de recuperació. El mitjà de transport per a desplaçar-se a Riba-roja també ho tindran garantit enguany tots els atletes que decidisquen no agafar el seu vehicle, a través de la línia 9 de Metrovalencia. A més disposaran de servei de guarderia que estarà situat en el Col·legi Cervantes, al costat del Pavelló Municipal.

Un dels grans atractius serà la borsa del corredor que inclou peces de 42K, la revista Running CC, productes Vichy, caldo Aneto i gelatina de la Granja Rinya. A més per primera vegada, els participants han pogut optar per la inscripció low cost (sense peça commemorativa) i una altra, a triar la peça, un jupetí o una samarreta i pantalons tècnics.

La solidaritat estarà de nou present en la Mitjana Marató i 1€ de la inscripció anirà destinat a l'Associació ARIDIF, l'Associació per a la rehabilitació i inserció de la diversitat funcional i a l'Associació de Lluita contra el Càncer.

Per a garantir la seguretat i el bon desenvolupament de la prova, l'Organització comptarà amb la col·laboració de patrocinadors, voluntaris, Policia local, Guàrdia Civil i membres de Protecció Civil, que juntament amb el CD Metaesport que coordina la parcel·la tècnica de l'esdeveniment esportiu i la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, asseguraran l'èxit de la prova.

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim 26 de febrer en www.toprun.es