Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

15 professionals del sector de la construcció es formen a través del curs municipal gratuït de prevenció de Riscos Laborals

Aquesta acció formativa de 20 hores de duració ha estat destinada a treballadors d'edificació i obra civil que desitgen millorar la seua ocupabilitat en la construcció.

'FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ' 30 de juliol de 2019

Seguint amb el compromís per a la millora d'oportunitats laborals per mitjà de la formació, la regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha organitzat un curs, dirigit a treballadors, persones desocupades i autònoms del municipi, sobre Prevenció de Riscos Laborals per a treballs en matèria de construcció.

A causa del nou increment d'ofertes en els perfils relaciones amb el sector de la construcció i detectada la necessitat d'obtindre la Targeta Professional de la Construcció (TPC), un total de 15 treballadors van assistir a aquest curs de 20 hores de duració que es va impartir en les instal·lacions de l'Agència de Desenvolupament Local des del 23 al 26 de juliol. L'acció formativa és fruit del compromís que des de fa diversos anys es manté en el Consistori amb l'objectiu de qualificar i millorar la situació laboral dels veïns i veïnes del municipi.

Els alumnes que van finalitzar satisfactòriament aquest curs formatiu van obtindre la Targeta Professional de la Construcció. Una eina, exigida pel Conveni Col·lectiu General del Sector de la Construcció, que es troba estretament vinculada amb la formació en matèria de prevenció de riscos. Així mateix, aquesta targeta avala l'experiència professional de cadascun dels assistents, la seua qualificació professional i la formació rebuda.