Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La XIX Fira del Comerç i la 15a edició del 'Racó del Menjar' promocionen el producte local el proper mes de juny

El sector automobilístic cobrarà protagonisme donada la seua importància en l'economia.

'COMERÇ' 26 d'abril de 2019

Un any més, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de la regidoria de Comerç, celebra la XIX Fira del Comerç. Durant els  dies 1 i 2 de juny l'esplanada del Centre d'Informació Juvenil acollirà una nova edició per a promocionar el producte i la gastronomia de la localitat. Així mateix, també tindrà lloc la 15a edició del “Racó del Menjar” en el qual deu bars, restaurants i negocis orientats a la gastronomia de Riba-roja, oferiran menjars, sopars i una gran varietat de tapes.

Amb la finalitat de promocionar el comerç i el sector de la restauració entre els veïns i veïnes de Riba-roja de Túria, un total de 130 de casetes obriran les seues portes durant eixos dies per a oferir al public la seua gran varietat de productes i serveis per a tractar de captar un major nombre de clients i així aconseguir augmentar l'afluència i concurrència de visitants. Actuacions musicals, sopars, aperitius, exhibicions de ball i esportives, tallers per als més xicotets i xicotetes del municipi i concerts són algunes de les activitats que t'esperen aqueix cap de setmana en la Fira del Comerç.

Donada el seu bon acolliment en anys anteriors i com a focus d'atracció a la Fira, el 31 de maig de 18.30 a 1.00 hores tindrà lloc la 15a edició del “Racó del Menjar” junt amb la “Nit de la GinTapa” que consistirtá en una tapa i una beguda per 2,5 euros o bé un combinat nacional per valor de 4,5 euros. I com ja s'ha convertit en una tradició, aquells clients que reunisquen almenys quatre segells dels diferents bars i restaurants participants entraran en un sorteig d'un sopar valorat en 50 euros que serà canviable en els bars i restaurants expositors durant la Fira del Comerç.

Per part seua, el regidor de Foment Econòmic i Comerç, Rafa Folgado, destaca com a novetat la presència del sector de l'automoció com a esperó de l'economia. “Continuarem mantenint el mateix format d'anys arrere, però en aquest edició realitzarem alguns canvis d'ubicació a causa de la gran afluència i increment que tindrem per part del sector automobilístic. Quan el món del motor funciona bé, l'economia funciona bé” ha expressat el regidor.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria contínua apostant per la realització d'aquest tipus d'esdeveniments com una oportunitat perquè la població gaudisca del comerç local i l'oferta gastronòmica, alhora que es donen a conéixer els diferents articles que ofereixen aquests negocis.