Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria destina 100.000 euros a través del projecte 'Col·le Xec' que repercutirà als comerços del municipi

(1)

'COMERÇ' 17 de juliol de 2018

Un any més l’ Ajuntament de Riba-roja de Túria va aprovar el passat dia 16 de juliol les bases dirigides als comerços de proximitat del municipi per adherirse al projecte  “Col·le Xec”. A través d´ aquesta iniciativa, pares i mares de fills de 3 anys fins a 4 de E.S.O que ho sol·liciten a l´Ajuntament rebran 50 euros en concepte d´ajuda fraccionats en 4 vals de 10 euros cadascun i 2 vals de 5 euros.

Els beneficiaris solament podrán canviar-los des del lliurament fins al 31 d´octubre de 2018 en els diferentes comerços de Riba-roja de Túria que s´hagen sumat al projecte. Aquells comerciants que vulguen participar en la iniciativa hauran d´estar donats d´alta en el IAE al menys 3 mesos abans de la data de publicació d´aquest projecte i presentar una sol·licitud de participació en el registre general de l´Ajuntament o via telemàtica abans del 27 de juliol de 2017. “Amb aquest programa, a més  de recolzar a les famílies en les despeses que es produeixen en la volta al col·le, es dóna un impuls a l'economia local afavorint als comerços de proximitat de Riba-roja de Túria, ja que el “Col·le Xec” solament es pot bescanviar en aquests, evitant la desviació de la despesa a altres localitats i a altres formats comercials”, assegura Rafa Folgado, regidor de l'Àrea.

Es podran adquirir tot tipus d' articles relacionats directament amb la vida escolar o la volta al col·le, sent aquest els següents:

:: Material escolar
:: Roba i complements
:: Calçat
:: Uniformes
:: Activitats extraescolars
:: Mobiliari escolar
:: Articles d´higiene per als xiquets/xiquetes
:: Equips informàtics
:: Il·luminació de zones d´ estudi
:: Llibres de lectura, diccionaris i agendes
:: Ulleres graduades i lents de contact

Queden exclosos dins de el “Col·le Xec”  els llibres de text, els joguets, ulleres de sol i aquells articles no relacionats amb la volta al col·legi.

Les presents bases serán publicades en el Tauler de l´Ajuntament, a la web municipal i en Facebook.

Més informació:
Agencia de Desenvolupament Local- AFIC (Àrea de Comerç)
C/Eusebio Benedito, 30
Telèfon: 962779296
adl@ribarroja.es