Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La Generalitat té previst iniciar aquest estiu les obres de millora d'elements comuns del grup de vivendes públiques de Riba-roja de Túria

L'EVha licitarà les obres en unes setmanes amb un pressupost d'uns 545.000 euros.

'POLÍTIQUES INCLUSIVES, DRETS SOCIALS I MAJORS ' 27 de gener de 2020

La Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha anunciat a l'Ajuntament de Riba-roja de Túria que té previst iniciar aquest estiu les obres de millora d'elements comuns del grup de vivenda pública que gestiona en aquest municipi.

Així li ho ha traslladat el director general de l'Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, i la subdirectora de Gestió de l'entitat, Pura Peris, a la regidora de Polítiques Inclusives de Riba-roja, Lola Verdeguer, en la reunió mantinguda fa uns dies

El director general d'EVha ha explicat que, dins del Pla Estratègic de l'Habitatge per a la Comunitat 2019-2022, la Conselleria té previst diverses actuacions que milloren substancialment la qualitat de vida dels residents d'habitatge públic.

"Una d'aquestes accions són els Plans d'Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que combinen la reparació i millora d'elements comuns i espais lliures amb mesures socials que impulsen la recuperació física i social d'aquestes zones", ha apuntat.

Concretament, en el grup de 104 habitatges que la Generalitat gestiona a Riba-roja de Túria està previst un PIINS, la licitació de les obres del qual està prevista en breu i comptarà amb una inversió aproximada de 545.000 euros. Tot això amb l'objectiu que les obres es puguen començar el pròxim estiu.

Les principals línies d'actuació que contemplarà aquest PIINS són inicialment les següents: adequació de vestíbuls i elements comuns; adequació d'instal·lacions; reparació de façanes i cobertes; reestructuració i adequació dels espais públics.

Lola Verdeguer ha mostrat la seua satisfacció per aquesta decisió i ha matisat, “es tracta d'unes obres necessàries que portàvem temps esperant. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats d'aquesta barriada en la qual existeix una deterioració general de tots els habitatges i  millorarà l'habitabilitat de qui viu allí “.