Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

IX Jornades Gastronòmiques de Riba-roja de Túria - Del Túria al Plat-

(1)

'PATRIMONI I TURISME' 24 d'agost de 2020

(id: 10564)De l'1 al 15 de setembre es duran a terme les IX Jornades Gastronòmiques de Riba-roja de Túria, organitzades per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i l'àrea de Turisme i Patrimoni; afavorit per les gastromarcas DEL TROS Al PLAT I L’EXQUISIT MEDITERRANI.

La gastronomia del municipi, consolidada en la dieta mediterrània, posseeix característiques úniques. Originalitat, riquesa i qualitat són els pilars sobre els quals se sustenta el nostre receptari. La fi d'aquestes jornades és recuperar i posar en valor les tradicions gastronòmiques locals. S'ha aconseguit recuperar nombrosos plats i situar a Riba-roja de Túria en l'escena gastronòmica gràcies a diverses accions dutes a terme en els últims anys.

En aquesta edició, el nostre objectiu serà consolidar aquesta oferta amb la finalitat de posicionar-nos dins del mapa gastronòmic de la Comunitat Valenciana. En aquestes Jornades pretenem donar visibilitat als plats i ingredients més representatius del nostre municipi.

Aquestes jornades, també, busquen potenciar els productes denominem Km 0 o de màxima proximitat. Com ja sabeu, els productes de màxima proximitat o Km 0 són aquells produïts a menys de 100 Km. Amb aquesta acció es pretén incentivar l'ús de productes de proximitat adquirits directament al productor o en comerços locals. Accions que pretenen que aquestes jornades siguen sostenibles, ressaltant el sabor i cura del nostre entorn.

A més, davant la situació actual provocada per la crisi sanitària causada pel COVID-19, el nostre principal objectiu és fer costat als nostres restauradors en la reactivació del sector.
 
En aquesta edició comptem amb la participació de 4 restaurants. Els menús inclouen entrants, plat principal i postres; tindran un cost de 25 € dels quals 2 € seran destinats a una causa solidària. En aquesta edició participaran els següents restaurants: Restaurant La Muralleta, El Racó del Bon Gust, La Vaca Gastrotapas i La Tasqueta.