Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-Jove supera totes les expectatives i tanca les seues portes amb un gran èxit de participació

La màgia, el circ i la música en directe han sigut les grans novetats d’esta segona edició

'JOVENTUT' 29 de decembre de 2016


Durant tres jornades, Riba-roja de Túria s’ha convertit en el centre neuràlgic de l’oci i la diversió per al públic familiar. Per segon any consecutiu, el pavelló municipal ha sigut un anar i vindre de xiquets i jóvens que amb les seues famílies han disfrutat estos dies de les múltiples activitats organitzades per la regidoria de Joventut.

‘Riba-Jove és una proposta lúdica per a tots els públics amb què pretenem que les famílies tinguen un espai de diversió i entreteniment en estes vesprades nadalenques’, assegura la regidor de Joventut, Lola Verdeguer.

‘Enguany hem incorporat novetats com la màgia, el circ i la música en directe, d’artistes de Riba-roja, que han mostrat la seua creativitat davant dels centenars de visitants, fent gala de la professionalitat i del bon producte que es fa en el nostre municipi’, matisa l’edil.

Tallers i activitats destinades a la ciència, la presència de la ‘Patrulla Canina’, sorteig de regals, masterclass de zumba, exhibicions de judo, ball esportiu, tirolina i rocòdrom i la participació dels clubs esportius com a Tenis Taula, handbol,  karate, gimnàstica rítmica, la Peña Motera i altres, han participat en este esdeveniment en què no va faltar la inestimable col·laboració de Fadrins 2017 i les bunyoleres, amb els seus tradicionals bunyols i xocolate, durant la jornada inaugural.

Riba-Jove tornarà novament a obrir les seues portes l’any que ve amb més novetats.