Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori licita les obres del Baixador de València La Vella

27 d'abril de 2017


El DOGV ha publicat hui la licitació del nou baixador de FGV ‘València la Vella’ en el terme municipal de Riba-roja de Túria, amb pressupost de licitació de 606,686,05€ i un termini d’execució de les obres de 5 mesos després de l’adjudicació.

Segons consta en la publicació, la data límit de presentació d’ofertes és el 28 de maig i serà el 2 de juny quan es realitze l’obertura de sobres.

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria va aprovar recentment una proposta en què es va comprometre a finançar a parts iguals amb la conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori la construcció del baixador, pertanyent a la Línia 9 Alboraya Peris Aragó/ Riba-roja de Túria, una reivindicació històrica dels 1500 veïns d’esta zona residencial.

D’esta manera, la proposta aprovada per unanimitat de tots els partits polítics significa que les arques municipals de Riba-roja assumiran el pagament de 303.343 euros sobre un total de 606.686.

El projecte, que va ser aprovat el passat mes d’agost, contempla el disseny d’una andana, situat en la marge nord de la via, en el costat de la urbanització, de 90 metres de longitud i una amplària de 4 metres.

Així mateix, es col·locarà una caseta adossada a l’andana, que tindrà unes dimensions de 8 metres per 5,5 metres en una única planta i estarà dotada d’il·luminació, aire condicionat, extractor d’aire, sistema de detecció automàtica d’intrusos i d’incendis.

L’actuació de l’andana es complementa amb la instal·lació d’enllumenat, mobiliari urbà i senyalètica, incloent-hi una marquesina de formigó blanc de 6,50 metres de longitud i 2,50 metres d’amplària.

El projecte també preveu l’enjardinament de la zona adjacent a l’andana, així com la creació d’una zona d’aparcament de 38 places per mitjà del condicionament dels vials adjacents.

Per a l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga ‘la notícia és una gran satisfacció i és  la mostra fefaent del compromís adquirit pel govern autonòmic amb Riba-roja. Els nostres veïns tindran a finals de 2017 principis de 2018 el baixador, i per tant podran disfrutar d’un servici adequat i eficient de transport públic’