Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Fira del Comerç de Riba-roja de Túria obri boca amb una nit de tapeo

Un centenar de casetes expositores mostraran l'oferta comercial del 4 al 6 de maig

'FOMENT ECONÓMIC I COMERÇ' 3 de Maig de 2018

Un any més, la Fira del Comerç de Riba-roja de Túria transformarà el recinte firal instal·lat en l'esplanada al costat del Centre d'Informació Juvenil (C.I.J) en un un magnifique aparador per a promocionar el comerç local. La fira obri les seues portes a tots aquells comerços o empreses que vulguen publicitarse entre els veïns de la localitat convertint-se així en una trobada estratègica tanta per a empresaris com a consumidors. Prop d'un centenar de casetes expositores mostraren a peu de carrer l'àmplia oferta comercial de Riba-roja aquest cap de setmana, concretament els dies 4, 5 i 6 de maig, en la XVIII Fira del Comerç.

Gràcies a la implicació i participació dels comerços locals, aquesta Fira ha aconseguit consolidar-se dins del calendari firal de la Comunitat Valenciana com una de les cites comercials més rellevants. Durant aquests tres dies, Riba-roja de Túria es convertirà en un gran aparador amb la participació de comerços de diversos sectors econòmics: una àmplia oferta gastronòmica, calçat, tèxtil, merceria, manualitats, perruquería, estètica, entre molts mes.

Una de les novetats d'enguany serà avançar la fira del Comerç a la nit del divendres amb
la "gintapa". A través d'aquesta nova aposta, els deu bars situats dins del recinte firal oferiran tapa beguda a 2,50 euros. La inauguració oficial serà el dissabte, 5 de maig a les 18:00 hores i serà a càrrec del director general de Comerç de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa; l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i el regidor de Comerç, Rafa Folgado.

"Con aquesta XVIII el que pretenem és apel·lar a l'esperit emprenedor dels comerciants de Riba-roja perquè obtinguen la màxima rendibilitat d'aquesta fira i donen a conèixer l'oferta dels seus propis productes i serveis. A més, enguany com a novetat, hem avançat la fira al divendres nit amb la "gintapa". Un al·licient més perquè els veïns vengen i gaudisquen de la gran oferta gastronòmica del municipi", ha expressat el regidor de Comerç, Rafa Folgado.

Tallers, inflables, espectacles, actuacions, animacions per a tots els públics, cercaviles i un atractiu programa musical conformen una àmplia varietat d'activitats que es realitzaren durant els tres dies que dura aquesta jornada.

Una de les actuacions més esperades serà el concert de "Nino Bravo in memoriam" el dissabte a les 23:30 hores amb la Banda Simfònica Unió Musical de Riba-roja de Túria. Un concert ple de llum i color en homenatge d'aquest gran cantautor espanyol de balada romàntica.

La màgia, la il·lusió i la volta a la infantesa arribarà el diumenge 6 de maig a les 18:30 hores amb l'animació infantil de "Alicia en el País de les Meravelles" i a les 20:00 hores l'espectacle familiar "Había una vegada un circ" de la mà del magnífic i entranyable Fofito.

Riba-roja de Túria es converteix així en la perfecta proposta d'oci familiar per a aquest cap de setmana.