Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Pasqua es passa millor a Riba-roja de Túria

'PATRIMONI I TURISME' 22 de Març de 2018

T'ho posem fàcil. Com pensem en tot, ens anticipem i et donem bones idees per les mini-vacances de Pasqües que s'aproximen. La idea és que vagis planificant amb temps la teva visita a Riba-roja, convidis als teus amics i t'organitzis perquè puguis venir tota la família.

Dies festius, dies de visites guiades...

El dia 31 de març a partir de les 11:00 hores realitzarem la RUTA URBANA DE L'AIGUA. Una ruta pel casc antic de Riba-roja de Túria. Una oportunitat única per conèixer a fons la història del municipi i la seva estreta relació amb les aigües del riu Turia.
Mentre que, el 30 de març i 2 d'abril et convidem a la VISITA Al CASTILLO I ELS SEUS MUSEUS. Aquesta visita guiada començarà també a les 11:00 hores i recorrerem les instal·lacions del Castillo i els museus que es troben emplaçats en dos de les seves sales, el MUPLA i MUCA; i també l'Espai d'Art Contemporani.

Recorda que per poder realitzar aquestes visites has de reservar la teva plaça amb anticipació. Ho pots fer cridant al 962772184 o enviant un correu a riba_roja@touristinfo.net.

Més informació en www.ribarojadeturiaturismo.com