Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La primera etapa de la III Volta Ciclista València Féminas arriba a Riba-roja de Túria

El municipi acollirà l'arribada final en el complex Esportiu la Mallà el divendres 1 de juny a les 18:00 hores

'ESPORTS' 31 de maig de 2018

Un any més, el municipi de Riba-roja de Túria se sumisca a la tercera Volta Ciclista València Féminas que arrancarà aquest cap de setmana: divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de juny. Coordinada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV), amb el suport de la Diputació de València i els ajuntaments i clubs de València, Riba-roja de Túria, Llíria i Mocada, la carrera tornarà a comptar amb les millors ciclistes espanyoles del moment. Més d'un centenar de dones procedents de diferents punts d'Espanya participaran en aquesta reconeguda prova. Així mateix, la III Volta Ciclista València Féminas 2018 comptarà amb el patrocini principal del banc Caixa Popular.

L'esport és un fidel reflex de la societat i a través d'esdeveniments com a est les dones reclamem aconseguir la igualtat. L'esport femení no pot valer-se únicament d'un reconeixement institucional i social. Per açò, des de l'Ajuntament de Riba-roja continuarem realitzant tot tipus d'actuacions per a aconseguir, definitivament, la paritat en matèria de gènere" ha expressat la regidora d'Esports i Igualtat, Lola Verdeguer.

Aquesta cita esportiva estarà constituïda per tres etapes. València serà el principal escenari durant la primera etapa que arrancarà demà divendres. La plaça de l'Ajuntament marcarà l'inici de la prova. Les ciclistes recorreran una primera volta en adreça Xest i una segona volta en adreça Benaguasil fins a arribar al municipi de Riba-roja de Túria que acollirà l'arriba final a la meta d'aquesta primera etapa, recorrent un total de 80 km. L'arc de meta i lliurament de trofeus estarà situat enfront del Complex Esportiu la Mallà on les buñoleras oferiran degustació de granissats a tots els assistents.

La segona etapa, en la qual les ciclistes hauran de recórrer tres voltes per a totalitzar 80,5 km, es disputarà el dissabte 2 de juny a Llíria amb inici i final en la Plaça Major de la capital del Camp de Túria. La tercera i última etapa que constarà de sis voltes a un circuit semiurbano amb un total de 81,5 km es traslladarà el diumenge 3 de juny a Montcada amb eixida i arribada en el carrer del Negre.

La III Volta Ciclista València Féminas comptarà amb la participació d'equips de categoria Junior, Màster, Elit i sub23 de l'escamot nacional entre els quals destaca l'equip valencià Hyundai Koryo Car. Retelec Athenea Team, Frigorífics Costa Brava, Farto CC, Glas-Smurfit Kappa i Dr Ride-Vektor són varis dels equips que formaren part de la tercera edició. Així mateix, diverses agrupacions de Cantàbria, Navarra, Madrid, Catalunya, Galícia i País Basc també estaran presents durant aquesta emblemàtica competició.