Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La regidoria de Participació Ciutadana llança el II Concurs de Betlems 2017

(1)
El lliurament de premis es realitzarà el 23 de desembre en la Plaça de l'Ajuntament

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANSPARENCIA' 30 de novembre de 2017


S'acosten les dates nadalenques i amb elles els tradicionals betlems. Per segon any consecutiu, la regidoria de Participació Ciutadana ha convocat el Concurs de Betlems 2017, obert a tota la població de Riba-roja de Túria.

A la convocatòria podran optar dues categories; infantil (menors de 16 anys) i adulta (majors de 16 anys).

La regidoria de Participació Ciutadana ha incrementat enguany la quantia destinada als premis fins a mil euros, des dels 200€ i diploma per al primer premi de la secció adulta fins als 80€ i diploma per al cuart classificat. Respecte a la modalitat infantil, el guanyador del betlem serà premiat amb diploma i material, educatiu o esportiu per valor de 120€. Els cinc classificats restants també rebran el seu reconeixement i corresponent premi en material.

Nuestro objectiu és fomentar la participació ciutadana en les activitats nadalenques i fer participe als veïns i veïnes de qualsevol acció municipal oberta a la creativitat, assegura Rafa Gómez, regidor de Participació Ciutadana i Transparència

El jurat valorarà el treball manual realitzat i l'originalitat del muntatge; materials, presentació artística, il·luminació, pintura, ubicació dels elements, paisatge, la creació artística, originalitat, enginy, esforç i laboriosidad empleada en la seua composició. Els participants podran incloure materials i elements naturals com a roques, plantes, aigua en moviment i tot tipus de figures, sense perdre la tradició popular

Els ciutadans interessats tindran de termini de l'1 al 13 de desembre per a inscriure's en registre d'entrada de l'Ajuntament, en el Centre d'Informació Juvenil (c/ Crist dels Afligits, 25) i en la Tourist Info (c/Cisterna, 30)

Com a novetat d'enguany, els betlems guanyadors seran fotografiats i exposats el 23 de desembre en la Plaça de l'Ajuntament.

Aqueix mateix dia, a partir de les 18:00 hores, en el marc de les activitats de la Vespra de Nadal, es realitzarà el lliurament de premis als guanyadors.

 

Nota 14/12/2017: L'Ajuntament de Riba-roja de Túria informa que s'ha ampliat el termini d'inscripció per a inscriure's en el concurs de betlems fins a este divendres dia 15 inclòs. Pots omplir la fitxa d'inscripció en el registre d'entrada de l'Ajuntament, en el CIJ i en l'oficina de la Tourist Info.